Η ζωή σου αλλάζει συνεχώς, το ίδιο και οι ανάγκες σου. Σταθερά δίπλα σου για πάνω από μια δεκαετία, εμείς οι άνθρωποι της Anytime γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις πραγματικά ασφαλής, κάθε στιγμή.

Μας έχεις εμπιστευθεί και είμαστε εδώ για να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σου. Για μας, ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο το να είμαστε δίπλα σου στο αναπάντεχο. Σημαίνει να μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη. Σημαίνει να ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε τη διαφορά και να ζούμε καλύτερα. Να κάνουμε το καλό και να κερδίζουμε μαζί με δίκαιο τρόπο.

Με την εγγύηση που προσφέρει η Interamerican, μέλος του ομίλου Achmea, η Anytime παραμένει πρωτοπόρος της direct ασφάλειας στην Ελλάδα. Καινοτομούμε διαρκώς στην ασφάλεια του αυτοκινήτου, της μηχανής, του σπιτιού και της υγείας σου, για να κάνουμε θετική διαφορά στη ζωή σου. Δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου και προσφέρουν περισσότερα: περισσότερη οικονομία, περισσότερη αξία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερες επιλογές και περισσότερη ευελιξία, για να μπορείς να επιλέγεις αυτό που είναι σημαντικό για σένα.

Το πρόσωπο της Anytime αλλάζει, και γίνεται πιο δικό σου. Αλλάζουμε για να σου προσφέρουμε περισσότερα. Με φαντασία και δημιουργικότητα, ανανεώνουμε την εικόνα μας για να κοιτάξουμε μαζί με αισιοδοξία το σήμερα και το μέλλον. Για να μοιραστούμε μαζί σου τις αξίες μας και το όραμά μας για έναν κόσμο με λιγότερη “ασφάλιση” και περισσότερη ασφάλεια για όλους.

Μια καινούρια μέρα ξεκινά για εμάς. Πολύχρωμη, για να αγκαλιάσει κάθε εμπειρία και προσωπική σου ανάγκη. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί σου τις λύσεις που χρειάζεσαι, με τον τρόπο που τις χρειάζεσαι. Για να δώσουμε απλές απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Για να μπορείς να είσαι σε κίνηση και να εξελίσσεσαι συνεχώς με ασφάλεια.

Το νέο μας σύμβολο είναι μια δυναμική γραμμή που είναι διαρκώς σε ροή, όπως και η ζωή μας. Και στη ζωή μας, κάθε στιγμή μετράει και έχει τη δική της αξία. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε από σένα τί είναι σημαντικό και πώς θέλεις να το προστατέψεις, για να το χαίρεσαι ακόμη περισσότερο. Και αυτή είναι η υπόσχεσή μας: να είμαστε δίπλα σου για να μπορείς να ζεις κάθε στιγμή περισσότερα.

Καλώς ήρθες λοιπόν στην καινούρια Anytime. Είμαστε έτοιμοι να σε ακούσουμε. Ανακάλυψε την νέα εμπειρία Anytime στην ιστοσελίδα μας, και μίλησε μαζί μας στο Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube.