Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινά η περίοδος των εκπτώσεων, που μπορείς να κάνεις έξυπνες και χρήσιμες αγορές! Οι εκπτώσεις είναι μία καλή ευκαιρία για να αγοράσεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι ή θα ήθελες. Όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι και μία περίοδος που μπορεί να σε παρασύρει σε περιττά έξοδα.

Για να μην χαθείς, δες μερικά tips για να αξιοποιήσεις τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου:

Φτιάξε λίστα αγορών

εκπτώσεις

Πριν ξεκινήσεις να αξιοποιείς τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου το καλύτερο πράγμα που θα είχες να κάνεις είναι να σχεδιάσεις τι χρειάζεσαι. Η λίστα αγορών είναι η καλύτερη μέθοδος για να κάνεις έξυπνες, χρήσιμες αλλά και ουσιαστικές αγορές που θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Κατάγραψε όλα όσα χρειάζεσαι πραγματικά, ώστε να μην ενθουσιαστείς από τις εκπτώσεις και ξεκινήσεις να αγοράζεις άσκοπα. Μείνε πιστός στη λίστα σου!

 

Κάνε έρευνα αγοράς

εκπτώσεις

Μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων θα διαπιστώσεις πως οι ευκαιρίες δεν είναι και τόσες πολλές. Αυτό θα το καταλάβεις κάνοντας μία έρευνα αγοράς στα προϊόντα που θες να αποκτήσεις. Ποτέ μη μένεις στα μεγάλα και εντυπωσιακά νούμερα των εκπτώσεων, αλλά κάνε σύγκριση από επιχείρηση σε επιχείρηση για να δεις τελικά πού πραγματικά βρίσκεται η καλύτερη προσφορά.

Θέσε budget

εκπτώσεις

Είναι σημαντικό να θυμάσαι το budget που σκοπεύεις να ξοδέψεις στην περίοδο των εκπτώσεων. Με το να έχεις θέσει ένα ανώτατο όριο δαπανών, θα δεις πως κάθε αγορά περνάει από το μυαλό σου δύο ή και τρεις φορές και αυτό το φιλτράρισμα σε οδηγεί σε πιο καλές και συμφέρουσες αγορές.

Έλεγξε τα προϊόντα

εκπτώσεις

Στην περίοδο των εκπτώσεων θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την ποιότητα των προϊόντων που πρόκειται να αγοράσεις. Αρκετές φορές μπορεί να έχουν κάποια μικρή φθορά και να συνοδεύονται από μία μεγάλη έκπτωση απλά και μόνο για να πουληθούν. Φρόντισε να ρωτήσεις τα χαρακτηριστικά, τον χρόνο εγγύησης, αλλά και να ελέγξεις πως το προϊόν που πρόκειται να αγοράσεις παραμένει σε καλή κατάσταση.

Κάνε ηλεκτρονικές αγορές

εκπτώσεις

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δεις μεγαλύτερες εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό είναι ένα κίνητρο, ώστε να αγοράσεις ακόμα πιο φθηνά όλα όσα θα ήθελες. Όμως, να θυμάσαι να ελέγξεις το κόστος των μεταφορικών, ώστε να ξέρεις ακριβώς πόσα θα πληρώσεις και αν τελικά αυτή η μεγαλύτερη έκπτωση είναι πραγματική ή εικονική.

Μην ξεχνάς ακόμη πως στο Anytime club μπορείς να έχεις μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές για το σπίτι, το αυτοκίνητό, τις εξόδους, τα ταξίδια σου και για ό,τι άλλο χρειαστείς!