Οι τραγουδιστές που λοξοκοιτάζουν στο θεατρικό σανίδι ολοένα και πληθαίνουν. Λογικό: η κυρίαρχη τάση της φετινής σεζόν είναι το μιούζικαλ και τα μεικτά μουσικοθεατρικά θεάματα για όλη την οικογένεια.

Ο Στέλιος Διονυσίου, η Κατερίνα Κούκα και η Σοφία Βόσσου συνυπάρχουν με τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Μπέττυ Μαγγίρα και Ορέστη Τζιόβα και ηγούνται ενός 30μελούς θιάσου ερμηνεύοντας τραγούδια του παρελθόντος που ακούγονται στη μουσικοθεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Πριν το Χάραμα», στο ιστορικό θέατρο Βέμπο.

Ένας άλλος μεγάλος αστέρας της πίστας, ο Γιώργος Μαζωνάκης με υποδειγματική σοβαρότητα ερμηνεύει τον αφηγητή στο «Rocky Horror Show» στο Rex. Ο Σάκης Ρουβάς, που πέρυσι ερμήνευσε τον Διόνυσο στις «Βάκχες» και βραβεύτηκε για την ερμηνεία του, φέτος γίνεται ο ημίθεος Ηρακλής στο μιούζικαλ «Ηρακλής: Οι 12 άθλοι», το οποίο ανέβασε ο Απόλλων Παπαθεοχάρης στο Pantheon Τheatre.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος εμφανίζονται μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Οδυσσέα Ιωάννου στο «9:05», μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Παντελής Βούλγαρης στο θέατρο Διάνα.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι όπου παίζουν τα συναισθήματα, οι σκέψεις, οι εικόνες, οι προσδοκίες και, βέβαια, τα τραγούδια.