Το σπίτι σου έχει ξεχωριστή αξία για σένα. Είναι το μέρος που ξυπνάς κάθε πρωί, που συναντάς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αράζετε στον καναπέ σου. Το μέρος που φτιάχνεις τα αγαπημένα σου φαγητά, που εργάζεσαι αγκαλιά με το laptop σου, που βλέπεις ταινίες παρέα με τα παιδιά σου. Ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις και όμορφες στιγμές, που θες να τον φροντίζεις και να τον προστατεύεις.

σπίτι

Κι επειδή στην Anytime γνωρίζουμε τη σημασία που έχει για σένα το σπίτι σου, τώρα και μέχρι 7/4 μπορείς να το ασφαλίσεις με 10% επιπλέον έκπτωση, για να νιώθεις κάθε στιγμή την ηρεμία και την ξεγνοιασιά που χρειάζεσαι.

Μπορείς να διαλέξεις τις καλύψεις που εσύ θέλεις για το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του ή και για τα δύο στην καλύτερη τιμή.

σπίτι

Τα προγράμματα Anytime Home είναι:

Economic: το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σου με το οικονομικότερο κόστος και περιλαμβάνει την πυρκαγιά, την έκρηξη και πολλές ακόμα καλύψεις.

Value: το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι σου από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Premium: ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την κατοικία σου, για κάθε κίνδυνο για ό,τι κι αν συμβεί.

Σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime μπορείς να προσθέσεις επιπλέον τις καλύψεις «Σεισμός» και «Ζημιές από νερά» (καιρικά φαινόμενα και διαρροή/θραύση σωληνώσεων.)

Επιπλέον, στα προγράμματα Value και Premium προσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη «Αντικατάσταση Κλειδαριάς». Αποζημιώνεσαι δηλαδή, αν χάσεις τα κλειδιά σου ή προκληθεί κάποια ζημιά στην κλειδαριά του σπιτιού σου.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το σπίτι σου αποτελεί το καταφύγιό σου, κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη, δίνει ασφάλεια σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για αυτό μην αργείς! Κάνε ασφάλεια κατοικίας στην Anytime, κέρδισε 10% έκπτωση και χάρισε στο σπίτι σου την προστασία που του αξίζει. 

σπίτι