Μετακινείσαι καθημερινά και το αυτοκίνητό σου έχει γίνει πια προέκταση του εαυτού σου, σου ανοίγει τον δρόμο της χαράς, της περιπέτειας, της οικογένειας, της δουλειάς. Σε συντροφεύει στις καθημερινές μετακινήσεις, σε οδηγεί σε αυτούς που αγαπάς, αλλά και στις πιο σημαντικές στιγμές σου.

Ειδικά σήμερα το έχεις εκτιμήσει ακόμα περισσότερο, αφού προτιμάς κυρίως το δικό σου όχημα για τις μετακινήσεις σου.

Για αυτό και είναι πολύ σημαντική η επιλογή της κατάλληλης ασφάλισης αυτοκινήτου, που θα διευκολύνει πραγματικά τις μετακινήσεις σου. Θέλεις οι καλύψεις που θα επιλέξεις στο συμβόλαιό σου να αξίζουν, να σε βοηθήσουν δηλαδή σε μία δύσκολη στιγμή να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου σαν να μην έχει αλλάξει κάτι.

Κι αυτό ακριβώς θέλουμε κι εμείς στην Anytime, να αισθάνεσαι πραγματικά ασφαλής στον δρόμο. Για αυτό και αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας και σου προσφέρουμε συνεχώς κάτι νέο, για να προσαρμόζεις την ασφάλεια αυτοκινήτου στα μέτρα σου.

Μία πολύ χρήσιμη κάλυψη που μπορείς να επιλέξεις στο νέο πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκίνητου σου είναι η Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού και τώρα μπορείς να την προσθέσεις μόνο με €0,01 τον μήνα στο συμβόλαιό σου.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις την Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού στο συμβόλαιό σου;

Η Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού είναι μία κάλυψη που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα της Anytime, καθώς παρέχεται περιορισμένα στην αγορά και αξίζει να την επιλέξεις στο συμβόλαιό σου, ειδικά τώρα που παρέχεται σχεδόν δωρεάν… Σε διευκολύνει απίστευτα σε περίπτωση που εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα με όχημα ασφαλισμένο σε εταιρία που δε συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό.

Και σε περίπτωση που δε γνωρίζεις τι είναι ο Φιλικός Διακανονισμός, πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία πολλών ασφαλιστικών εταιριών, ώστε ο οδηγός που δεν ευθύνεται σε ένα ατύχημα να αποζημιώνεται από τη δική του ασφαλιστική, για να γίνεται η όλη διαδικασία πιο γρήγορα και εύκολα. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να ισχύει, είναι να συμμετέχουν οι εταιρίες των εμπλεκόμενων οχημάτων στον Φιλικό Διακανονισμό. Διαφορετικά χρειάζεται να απευθυνθείς από μόνος σου στην εταιρία του άλλου οδηγού για να αναζητήσεις την αποζημίωσή σου, αν το όχημά του είναι ασφαλισμένο σε εταιρία που δε συμμετέχει στον Φιλικό. Έτσι καθυστερεί η αποζημίωσή σου και χάνεις πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου.

Η Anytime όμως και συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την κάλυψη της Προστασίας εκτός Φιλικού Διακανονισμού, ώστε να αποζημιώνεσαι απευθείας από εμάς, σαν να ισχύει δηλαδή ο Φιλικός, ακόμα κι αν γίνει κάποιο ατύχημα και το όχημα του οδηγού που ευθύνεται για αυτό είναι ασφαλισμένο σε εταιρία εκτός Φιλικού.

Αποζημιώνεσαι δηλαδή πιο γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ. Πολύ σημαντικό αν σκεφτείς ότι στην Ελλάδα περισσότερα από 600.000 οχήματα είναι ασφαλισμένα σε εταιρία που δεν είναι στον Φιλικό Διακανονισμό!

Τι καλύπτει η Προστασία εκτός Φιλικού;

 Με τη συγκεκριμένη κάλυψη καλύπτονται:

  • Οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημά σου μέχρι €6.000 ανά ατύχημα
  • Οι σωματικές βλάβες του οδηγού και των συνεπιβατών μέχρι €12.000 ανά ατύχημα. Στην κάλυψη των σωματικών βλαβών περιλαμβάνεται πέρα από τα έξοδα θεραπείας και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, μέχρι €30 τη μέρα, για όσες μέρες συστήθηκε απουσία από την εργασία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η κάλυψη είναι αποκλειστική ευθύνη για το ατύχημα να έχει ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Διάλεξε λοιπόν το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, πρόσθεσε την Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού μόνο με €0,01 τον μήνα και βγες κερδισμένος/η. Πρόλαβε την προσφορά μέχρι και 28/01!