Στην Anytime έχουμε καλά νέα να μοιραστούμε μαζί σου! Η πρωτοποριακή εφαρμογή τηλεματικής Anytime SmartDrive Greece, που συνδέεται με το πρόγραμμά μας Smart Drive και επιβραβεύει την ασφαλή σου οδήγηση, τώρα αναβαθμίζεται και γίνεται ακόμα καλύτερη.

Smart Drive app

Τι σου προσφέρει το αναβαθμισμένο Anytime SmartDrive app;

Με μοντέρνα αισθητική στα χρώματα της Anytime, ανανεωμένο και φιλικό σχεδιασμό το app παρουσιάζει πιο ξεκάθαρα και οργανωμένα τις πληροφορίες που δίνει, κάνοντας καλύτερη την περιήγηση του κάθε χρήστη, ενώ τον βοηθάει την ώρα που συνδέεται, να κάνει τις προαπαιτούμενες ρυθμίσεις στη συσκευή του, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή και σωστή λειτουργία. Επίσης, παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε στοιχεία που τον ενδιαφέρουν για την οδήγησή του, προσφέροντας γρήγορες συμβουλές και κρατώντας τον κάθε στιγμή ενημερωμένο.

Έτσι, η ασφαλής οδήγηση γίνεται ευκολότερη και πιο ευχάριστη, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίστηκαν διάφορα τεχνικά προβλήματα που είχαν κάποιοι χρήστες στο παρελθόν.

Smart Drive app

Ένα download κι ένα sign in στην εφαρμογή αρκούν για να απολαμβάνεις περισσότερη ασφάλεια στον δρόμο

Σε κάθε διαδρομή λοιπόν που κάνεις με το αυτοκίνητό σου, η εφαρμογή αξιολογεί τον τρόπο που οδηγείς και έτσι συγκεντρώνεις ένα σκορ. Σύμφωνα με το σκορ που έχεις πετύχει κατά τη διάρκεια του συμβολαίου σου, προκύπτει και η τελική σου βαθμολογία και ανάλογα με το πόσο προσεκτικός οδηγός είσαι, μπορείς να κερδίσεις έως 20% έκπτωση στην ανανέωσή του.

Όσο περισσότερο τηρείς τα όρια ταχύτητας, αποφεύγεις τη χρήση του κινητού σου την ώρα που οδηγείς και όσο πιο προοδευτικά και ομαλά φρενάρεις και επιταχύνεις, το «έξυπνο» app τηλεματικής αναγνωρίζει την προσπάθειά σου και σε επιβραβεύει με υψηλότερη βαθμολογία. Επιπλέον, η εφαρμογή σού δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε challenges και διαγωνισμούς και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους οδηγούς, να εντοπίζεις τα αδύναμα σημεία σου και να βελτιώνεις συνεχώς τον τρόπο που οδηγείς!

Θυμήσου ότι η χρήση της εφαρμογής είναι εντελώς δωρεάν και χρειάζεται να κάνεις περισσότερα από 350 χιλιόμετρα τον μήνα, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα της οδηγικής σου συμπεριφοράς. Mπορείς μάλιστα να χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά εντελώς δωρεάν την εφαρμογή για 2 μήνες και στη συνέχεια να επιλέξεις το πρόγραμμα Smart Drive που σου ταιριάζει.

Smart Drive app

Τι είναι τα προγράμματα ασφάλισης Smart Drive της Anytime;

Το Smart Drive είναι το πρωτοποριακό προϊόν τηλεματικής που ξεφεύγει από την παραδοσιακή ασφάλιση, γιατί αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε συνδυασμό με το οδηγικό προφίλ του χρήστη. Πιο συγκεκριμένα, δίνει έμφαση στην κατανόηση των χαρακτηριστικών της σωστής και ασφαλέστερης οδηγικής συμπεριφοράς, επιβραβεύοντάς την κατά τη διάρκεια χρήσης του.

Στην Αnytime χρησιμοποιούμε την τηλεματική τεχνολογία και τις πληροφορίες που μας δίνει μέσω του smart phone σου σχετικά με την οδήγησή σου, έτσι ώστε να κερδίζεις και οικονομικότερα ασφάλιστρα και να επιβραβεύεσαι με έπαθλα και δώρα, αλλά το σημαντικότερο να οδηγείς καθημερινά με προτεραιότητα την ασφάλεια.

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Smart Drive είναι ότι εκπαιδεύει τους νέους οδηγούς να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού όσοι είναι μεταξύ 18-35 χρόνων κερδίζουν έκπτωση 10% από τη στιγμή που το αποκτούν.

Μη χάνεις χρόνο! Πάρε τώρα προσφορά, άλλαξε τα δεδομένα στην οδήγησή σου και ξεκίνα να κερδίζεις!