Το FixMyRide, o πρωτότυπος διαγωνισμός στα social media της Anytime με τις 700 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα! Ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου, ψάχνοντας το μεγάλο τυχερό και προκαλούσε να κάνει το αυτοκίνητό του σαν καινούριο, επισκευάζοντάς το εντελώς δωρεάν στο CAR POINT, το υπερσύγχρονο ιδιόκτητο συνεργείο της INTERAMERICAN.

O διαγωνισμός απευθυνόταν σε όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα αν είχαν ενεργό συμβόλαιο στην Anytime ή όχι. Όλοι όσοι συμμετείχαν έβγαλαν μόνο λίγες φωτογραφίες το αυτοκίνητό τους, συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους και μπήκαν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο. Ο νικητής θα συναντούσε τον stand up comedian, Αλέξανδρο Τζουβέλα, για να παραλάβει το όχημά του.

Τι κέρδισε ο μεγάλος τυχερός

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, που προκάλεσε την τύχη του! Κέρδισε εντελώς δωρεάν κι ένα ετήσιο συμβόλαιο από την Anytime, αλλά και όλες τις μικροεπισκευές του αυτοκινήτου του στο CAR POINT, όπως:

  • Εργασίες φανοποιείου
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Εξωτερική βαφή
  • Εξωτερικά χτυπήματα
  • Καθαρισμό θαμπών φαναριών

Ο Αλέξανδρος Τζουβέλας παρέλαβε το αμάξι του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου από το σπίτι του, μαζί με το όχημα της Οδικής μας Βοήθειας και το οδήγησε στα μαγικά χέρια των ειδικών του CAR POINT. Όσες μέρες χρειάστηκαν για την επισκευή του αυτοκινήτου του, ο νικητής κυκλοφορούσε με όχημα αντικατάστασης, για να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά του.

Εν τω μεταξύ στο CAR POINT οι εργασίες στο αυτοκίνητο του μεγάλου νικητή πήραν φωτιά  και οι τεχνικοί μας το έκαναν σαν καινούριο.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν είδε το όχημά του! Ούτε βέβαια ο Αλέξανδρος Τζουβέλας, που του το παρέδωσε, μπορούσε να πιστέψει ότι δε φτιάξαμε το δικό του!

Τα πλεονεκτήματα των πρότυπων συνεργείων CAR POINT

Τα CAR POINT είναι πρότυπες μονάδες αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτων που συγκεντρώνουν όλες τις υπηρεσίες αυτοκινήτου σε έναν χώρο. Από την εκτίμηση της ζημιάς, το διακανονισμό, την αποζημίωση μέχρι την επισκευή του αυτοκινήτου σου και την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης.

Μονάδες επισκευής 

Τα CAR POINT είναι πρότυπα φανοποιεία, εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που προσφέρουν service και μηχανικές επισκευές στο αυτοκίνητό σου.

Εξασφαλίζουν:

  • 12μηνη εγγύηση για αποκατάσταση μηχανικών ζημιών από ατύχημα, τόσο για τα μηχανικά μέρη, όσο και για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν.
  • Εγγύηση εφ΄ όρου ζωής για τις υπηρεσίες φανοποιίας και βαφής

Μονάδες Αποζημίωσης

Τα CAR POINT σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για όλα όσα χρειάζεσαι, αν το αυτοκίνητό σου έχει πάθει υλικές ζημιές μετά από ένα ατύχημα:

  • Η εκτίμηση της ζημιάς γίνεται απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού. Ο ειδικός μας βρίσκεται στον χώρο, για να επιθεωρήσει επιτόπου το όχημά σου.
  • Η διαδικασία αποζημίωσης για ζημιές μέχρι €300 ολοκληρώνεται επιτόπου, αν δεν επιθυμείς να επισκευάσεις τη ζημιά του οχήματός σου στο CAR POINT. Προϋπόθεση για αυτήν την περίπτωση είναι να μην ευθύνεσαι για το περιστατικό.

Στο CAR POINT, στη Λεωφ. Αθηνών 161, το αυτοκίνητο του πρώτου μεγάλου νικητή του FixmyRide έγινε σαν καινούριο. Μείνει συντονισμένος, γιατί οι εκπλήξεις και οι διαγωνισμοί μας συνεχίζονται…