Ο ανταγωνισμός στα ενοικιαζόμενα σπίτια πλέον είναι πολύ μεγάλος, καθώς όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες μπαίνουν στον χώρο.

Η αύξηση της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης έφερε τα πάνω κάτω σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και πλέον τα standards στον κλάδο της ενοικίασης είναι πολύ υψηλά και για τις δύο πλευρές.

Δες λοιπόν μερικά tips για να κάνεις πιο ελκυστικό το ενοικιαζόμενο σπίτι σου:

Κράτησε το καθαρό

Το πρώτο πράγμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον σε έναν υποψήφιο ενοικιαστή είναι η καθαριότητα. Οφείλεις να καθαρίζεις τακτικά το ενοικιαζόμενο σπίτι σου, να το αερίζεις και να το ξεσκονίζεις πριν από κάθε επίσκεψη, ώστε να αναδείξεις τον χώρο και να κάνεις καλή εντύπωση.

Πέτα τα παλιά πράγματα

Σίγουρα δεν θα ήθελες το ενοικιαζόμενο σπίτι σου να δείχνει παλιό και κουρασμένο. Φρόντισε να πετάξεις τα παλιά πράγματα όπως σκρίνιο, πολυθρόνες ή κουρασμένες ντουλάπες. Μην ξεχνάς ότι το minimal είναι κομψό και ο ενοικιαστής σίγουρα θα έχει περισσότερη ελευθερία να το διαμορφώσει όπως θέλει.

Φρόντισε το χώρο

Δικαιολόγησε τα χρήματα που ζητάς με την παροχή ενός επιμελημένου χώρου. Αυτό σημαίνει πως το βάψιμο, η επιμέλεια του χώρου και η φροντίδα σημείων, όπως το μπάνιο και η κουζίνα που είναι ευαίσθητα σε μούχλα ή άλλες φθορές είναι απαραίτητη, ώστε να είναι ελκυστικό το ενοικιαζόμενο σπίτι σου. Σκοπός σου δεν είναι απλά να νοικιάσεις τον χώρο, αλλά να κρατήσεις ικανοποιημένο τον ενοικιαστή σου.

Βγάλε καλές φωτογραφίες

Οι περισσότεροι πλέον αναζητούν ενοικιαζόμενα σπίτια μέσα από το διαδίκτυο. Μία αγγελία χωρίς φωτογραφίες δεν έχει πολλές πιθανότητες να καλυφθεί. Βγάλε καλές και όμορφες φωτογραφίες του ενοικιαζόμενου σπιτιού σου, να δείχνει καθαρό, επιμελημένο και έτοιμο για να φιλοξενήσει κόσμο.

Κάνε ασφάλεια κατοικίας

Η ασφάλεια κατοικίας είναι ένα ισχυρό συν για κάθε ενοικιαζόμενο σπίτι. Δεν προσφέρει μόνο κάλυψη από πιθανές ζημιές και αίσθημα αυξημένης εμπιστοσύνης, αλλά και ασφάλεια στον ιδιοκτήτη. Η ασφάλεια κατοικίας της Anytime προσφέρει πέρα από μία σειρά άλλων καλύψεων και κάλυψη για την απώλεια ενοικίων. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που το ενοικιαζόμενο σπίτι σας υποστεί κάποια μεγάλη ζημιά  ώστε να μην είναι κατοικήσιμο και ο ενοικιαστής πρέπει να μετακομίσει, τότε εσείς ως ιδιοκτήτης αποζημιώνεστε για την απώλεια των χαμένων ενοικίων!