Έφτασε η στιγμή που πλέον η ζωή σου αλλάζει και μαζί της αλλάζει και το γούστο σου. Ένα μικρό φοιτητικό σπίτι είναι η ευκαιρία για να εξερευνήσεις νέες πτυχές του εαυτού σου και της αισθητική σου, ώστε να γίνει ο απόλυτος cozy χώρος.

Δες μερικές από τις πιο hot ιδέες γύρω από τη διακόσμηση:

φοιτητικό σπίτι 

Χαλιά με γεωμετρικά σχέδια

Ξεκινάς με αποχρώσεις που ταιριάζουν στο πάτωμα. Αυτός είναι ο τρόπος να κρύψεις πιθανές φθορές σε περίπτωση παλιού κτιρίου, να μονώσεις τον χώρο, αλλά και δώσεις την αίσθηση πως το σπίτι είναι πολύ μεγαλύτερο. Απόφυγε τα πολύ σκούρα χρώματα.

φοιτητικό σπίτι 

Φωτάκια στους τοίχους

Εδώ υπάρχουν αμέτρητες λύσεις. Από τα γνωστά χριστουγεννιάτικα, μέχρι τις dreamy σφαίρες και τις sci-fi led αυτοκόλλητες λωρίδες. Ο φωτισμός είναι κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο σε πολλά φοιτητικά σπίτια γιατί φέρνει την αίσθηση του απέραντου σε έναν περιορισμένο χώρο.

φοιτητικό σπίτι 

Ραφάκια

Ράφια, ξύλινοι κύβοι και οτιδήποτε μπορεί να κρεμαστεί σε βοηθά να αυξάνεις τον αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού σου. Είναι η τέλεια λύση όχι μόνο για την κουζίνα, αλλά και για το σαλόνι – υπνοδωμάτιο.

φοιτητικό σπίτι 

Στενή βιβλιοθήκη

Όταν θα ξεκινήσεις για τα καλά τη σχολή σου θα δεις πως το σπίτι σου γεμίζει βιβλία. Ο καλύτερος τρόπος να τα προφυλάσσεις και να τα οργανώνεις είναι μία μικρή και στενή βιβλιοθήκη. Αξιοποίησε το ύψος του σπιτιού και αποθήκευσε τα νέα σου αποκτήματα!

Φωτεινά χρώματα

Ανεξάρτητα το πού θες να κινηθείς αισθητικά, θυμήσου πως τα φωτεινά χρώματα είναι οι φίλοι σου. Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις έντονα χρώματα στους τοίχους, γιατί θα νιώθεις πως το σπίτι αρχίζει να σε πνίγει. Προτίμησε χαρούμενα και pop χρώματα!

Και από προστασία;

Τώρα που φρόντισες για όλα και το σπίτι σου είναι έτοιμο ξέρεις πόσο σημαντικός είναι ο προσωπικός σου χώρος. Με μία ασφάλεια περιεχομένου από την Anytime, προστατεύεις τα αγαπημένα αντικείμενα του σπιτιού σου, που με τόσο κόπο έχεις διακοσμήσει. Βρες το ιδανικό πρόγραμμα και εξασφάλισε την ηρεμία και θαλπωρή που χρειάζεσαι κάθε στιγμή!