Μείνατε στην Αθήνα, αλλά δε θέλετε να περάσετε το Πάσχα κλεισμένοι σπίτι σας…Τα πράγματα είναι απλά. Στην αυλή του ελληνικού εστιατορίου «Καλωσόρισμα του Αντώνη» στη Νέα Κηφισιά κάτω από τις μουριές έχει την τιμητική του το κατσικάκι και το αρνάκι σούβλας, το κατσικάκι λαδορίγανη, το ρουμελιώτικο κοκορέτσι αλλά και τα χόρτα του βουνού, το τζατζίκι, η κολοκυθόπιτα πιάτα δηλαδή της ελληνικής κουζίνας που δεν επιβάλλουν «βαριές» γεύσεις με μπόλικα μπαχαρικά κ.λ.π.

Στα νότια προάστια στο Παλαιό Φάληρο οι «Μαγικές κατσαρόλες» θα κάνουν τον θαύμα τους. Έτσι, την Κυριακή του Πάσχα τα τραπέζια που θα στρωθούν στην αυλή θα έχουν από το πατροπαράδοτο αρνάκι σούβλας και γάστρας, μέχρι γεμιστό με σταφίδες και συκωτάκια, κοκορέτσι, θρακιώτικους τζιγεροσαρμάδες, φρυγαδέλια και συκωταριά τηγανητή σβησμένη με ρετσίνα. Καλό Πάσχα!