Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει την ασφάλεια με κάποιο απρόσμενο και δύσκολο συμβάν. Για παράδειγμα, με κάποιο ατύχημα ή με κάποια ζημιά που θα προκύψει και θα χρειαστεί την ασφαλιστική του εταιρία. Σήμερα όμως αρκεί μόνο αυτό;

Στην Anytime κάνουμε ένα βήμα πέρα από τα κλασικά όρια της ασφάλισης και θέλουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες σου, για να νιώθεις πραγματικά ασφαλής κάθε στιγμή!

Τι σημαίνει όμως ουσιαστική ασφάλεια;

Σημαίνει ότι θέλουμε να έχεις μια ολοκληρωμένη φροντίδα για σένα, για το όχημα σου, το σπίτι σου και την υγεία σου. Θέλουμε να απολαμβάνεις περισσότερα προνόμια, επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν πιο ξέγνοιαστη την καθημερινότητά σου.

Ακούμε τι είναι σημαντικό για σένα και θέλουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή σου. Είμαστε δίπλα σου υπεύθυνα για ό,τι κι αν συμβεί, όχι όμως μόνο όταν μας χρειαστείς για τις καλύψεις που έχεις επιλέξει να ασφαλιστείς. Είμαστε δίπλα σου για να καλύπτουμε γενικά τις ανάγκες σου.

Τι σημαίνει να έχεις επιλέξει την Anytime;

Σημαίνει ότι είμαστε σταθερά κοντά σου πέρα από τα κλασικά όρια της ασφάλισης. Επιλέγοντας να είσαι μαζί μας, μπορείς να έχεις:

Κέρδος στο service του αυτοκινήτου σου

Συνεργαζόμαστε με τον autoduder, για να βρίσκεις το καλύτερο και οικονομικότερο συνεργείο με 20% επιπλέον έκπτωση στα ανταλλακτικά σου, μόνο με τον αριθμό του συμβολαίου σου. Κλείνεις online ραντεβού εύκολα και γρήγορα, τη μέρα που σε βολεύει σε ένα από τα 200 συνεργεία στην Αττική. Κι αν δεν είναι ακόμα η ώρα για το service του αυτοκινήτου σου, αναλαμβάνουμε εμείς να σε ενημερώσουμε για την ημερομηνία του επόμενου service.

Έκπτωση στην αγορά του επόμενου αυτοκινήτου σου

Anytime

Σου έχουμε εξασφαλίσει €200 έκπτωση για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σε συνεργασία με τη Spotawheel. Επιλέγεις το δικό σου μηχανικό για έλεγχο του αυτοκινήτου, κάνεις test drive στην πόρτα σου κι έχεις δωρεάν εγγύηση έως 5 χρόνια.

Κέρδος στα ελαστικά σου

Anytime

Προτεραιότητά μας είναι να κινείσαι με περισσότερη ασφάλεια στο δρόμο, για αυτό και σε συνεργασία με τη Michelin σου προσφέρουμε €40 έκπτωση στην τοποθέτηση 4 νέων ελαστικών αυτοκινήτου.

Οικονομικότερο parking

Anytime

Σε συνεργασία με το Parkaround μπορείς να έχεις έκπτωση €2 το μήνα κάθε μήνα, σε θέση parking στο κέντρο της πόλης σου, σε λιμάνια και αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε εδώ για ακόμα περισσότερα

Anytime

Κι αυτές είναι μόνο κάποιες από τις παροχές και τα προνόμια που απολαμβάνεις κοντά μας. Στο anytime club μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα για όλες τις προσφορές που μπορείς να επωφεληθείς.

Θέλουμε να έχεις καλύτερη ζωή κάθε στιγμή και να νιώθεις ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή για την ασφάλισή σου. Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε διαρκώς τρόπους, για να νιώθεις πραγματικά ασφαλής και προστατευμένος.