Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων έχει καθιερωθεί στις 4 Απριλίου. Μάθε για τις δύο πρωτοβουλίες της Anytime που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας χωρίς σπίτι!

Με την πρωτοβουλία ολλανδικών φιλοζωικών, από το 2010, η 4η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις δυσκολίες που βιώνουν αυτά τα ζώα. Στο πλαίσιο αυτό ως Anytime προχωρήσαμε σε δύο ενέργειες.

«Αγάπη άνευ όρων»

Τα ζωάκια είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Έτσι, στις 28 Μαρτίου τρείς συνάδελφοί μας αποφάσισαν να φωτογραφηθούν παρέα με τον πιστό τους φίλο για το project «Αγάπη άνευ όρων». Το The Dog Studio, που εξειδικεύεται σε τέτοιες φωτογραφίσεις, δημιούργησε πορτραίτα για τον κάθε εργαζόμενο και το ζωάκι του, με σκοπό να μοιραστούν τη δική τους ιστορία αγάπης προς τα έξω και να δείξουν σε όλους πόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου γίνεται ένα αδέσποτο ζώο.

Στηρίζουμε τις υιοθεσίες

Ως Anytime γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σπίτι για τον κάθε έναν. Η δεύτερη πρωτοβουλία μας ήταν να βοηθήσουμε έμπρακτα κάποια ζωάκια από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης να βρουν το δικό τους παντοτινό σπίτι, αλλά και τη φροντίδα που τους αξίζεις.

Έτσι φωτογραφηθήκαμε με μία σκυλίτσα, τη Ντάλια και μία γατούλα, το Φουντούκι. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές μας!

Ντάλια

Οι 5 λέξεις που θα την χαρακτήριζαν είναι όμορφη, ενεργητική, ανυπόμονη, τρυφερή και αδέσποτη. Κυνηγάει την αγάπη κάθε ανθρώπου που γνωρίζει και θέλει να είναι επίκεντρο της προσοχής, χωρίς φυσικά να καταπιέζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της. Έγινε το «πρωτοσέλιδο» μας για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων με σκοπό να στείλει το μήνυμα πως όλα τα ζωάκια χρειάζονται ένα σπίτι

Φουντούκι

Είναι ένα περήφανο αιλουροειδές της Gen Z που ψάχνει το νέο του σπίτι. Το Φουντούκι ταιριάζει όχι μόνο στο φουντωτό και στρογγυλό σώμα της, αλλά και στις γλυκές στιγμές που περνάς μαζί της και την αμέτρητη αγάπη που προσφέρει. Μία από τις πιο easy going γάτες που θα γνωρίσεις καθώς δεν έχει φοβίες και ιδιαίτερες προτιμήσεις. Λατρεύει τα χάδια και να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Συμμετείχε και αυτή στη φωτογράφισή μας με στόχο να δείξει πως η νέα γενιά γατών αξίζει το καλύτερο!

Εμπνεύσου και εσύ από αυτά τα όμορφα και δυναμικά ζώα και κάνε το καλό, «αγάπησε άνευ όρων». Στήριξε τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία, άνοιξε την αγκαλιά σου και το σπίτι σου και υιοθέτησε και εσύ ένα ζωάκι!