Οι «Best Doctors» παρέχουν στους ασφαλισμένους του Anytime Health Value μια αξιόπιστη δεύτερη ιατρική γνώμη, ενώ ταυτόχρονα δίνουν πρόσβαση στα πρόσφατα ιατρικά δεδομένα και τις πιο εξελιγμένες ιατρικές πρακτικές, με κύριο σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του ασθενή.

Επικοινωνήστε με το δίκτυο «Best Doctors».

Με ένα απλό τηλεφώνημα στην Anytime, μπορείτε να ζητήσετε μια δεύτερη γνώμη για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεται από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο, μέσω του δικτύου γιατρών «Best Doctors».

Το δίκτυο γιατρών «Best Doctors», θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας, για να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα αναλάβει να μεταφράσει τις ιατρικές εξετάσεις και γνωματεύσεις που θα στείλετε. Στη συνέχεια, οι «Best Doctors» θα εντοπίσουν τον καταλληλότερο γιατρό που είναι εξειδικευμένος σε αντίστοιχα περιστατικά και θα του προωθήσουν το φάκελό σας.

Αφού αναλυθούν διεξοδικά όλα τα στοιχεία που θα έχετε δώσει, θα σας αποσταλεί μια λεπτομερής διάγνωση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε, μεταφρασμένη στα ελληνικά. Επιπλέον, οι «Best Doctors», όπου είναι δυνατόν, θα σας συμβουλεύσουν για την καταλληλότερη θεραπεία που ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη περίπτωση.