Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Έχεις επιλέξει το ίδιο και για αυτοκίνητό σου; Ήξερες ότι το χρώμα αυτοκίνητου, δεν αποτελεί απλώς μία υπόθεση προσωπικού γούστου, αλλά μπορεί να αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία και για τον χαρακτήρα σου; Δες λοιπόν τι φανερώνει το χρώμα του αυτοκινήτου σου για την προσωπικότητά σου!

Κόκκινο

χρώμα αυτοκινήτου

Το κόκκινο ανέκαθεν μαγνήτιζε τα βλέμματα και είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό χρώμα για ένα αυτοκίνητο. Αν είσαι κι εσύ πιστός οπαδός του κόκκινου χρώματος για το αυτοκίνητό σου, τότε σημαίνει ότι έχεις όρεξη για ζωή και είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, επικοινωνιακός και αστείος.

Λευκό

χρώμα αυτοκινήτου

Το λευκό χρώμα υποδηλώνει το νέο, το μοντέρνο και το φρέσκο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος το επιλέγει για το αυτοκίνητό του. Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, τότε μάλλον σου αρέσει η απλότητα, η ειλικρίνεια και η κομψότητα. Σε κάθε περίπτωση, το λευκό χρώμα αυτοκινήτου δείχνει ότι έχεις γούστο.

Μαύρο

χρώμα αυτοκινήτου

Είναι το πιο δυναμικό χρώμα από όλα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αποτελεί την πρώτη επιλογή για όσους επιλέγουν πολυτελή αυτοκίνητα για να κυκλοφορούν. Τι δείχνει για την προσωπικότητά σου; Δυναμισμό, επιβλητικότητα και αυτοπεποίθηση.

Ασημί

Είναι από τα πιο δημοφιλή χρώματα αυτοκινήτου και από τις πιο παραδοσιακές επιλογές, ειδικά τα προηγούμενα χρόνια. Το ασημί χρώμα καταφέρνει και κρύβει πολύ καλά βρωμιές, σκόνη και γραντζουνιές. Υποδηλώνει σιγουριά, κομψότητα κι αν το έχεις επιλέξει, τότε σίγουρα είσαι ένας οδηγός με ψυχραιμία, αλλά και αυτοπεποίθηση.

Μπλε

Το συγκεκριμένο χρώμα εκφράζει την ηρεμία, την αισιοδοξία και τη σταθερότητα. Ο οδηγός ενός μπλε αυτοκινήτου θεωρείται ακριβής, έμπιστος, ενώ καταφέρνει να προσαρμόζεται εύκολα στις διάφορες καταστάσεις. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι συνήθως το επιλέγουν μαμάδες για να προβάλλουν μία ωραία και σταθερή οικογενειακή κατάσταση.

Κίτρινο

χρώμα αυτοκινήτου

Είναι το χρώμα της ευτυχίας, της ενέργειας και της εξυπνάδας. Αν το έχεις επιλέξει για το αυτοκίνητό σου, τότε μάλλον έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ, ζωηρή φαντασία, αλλά και παρορμητισμό. Κι αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο έχει επιλεγεί το κίτρινο χρώμα για τα ταξί της Αθήνας, αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων, ο λόγος είναι πολύ απλός. Το κίτρινο δε θεωρείται και ιδιαίτερα δημοφιλές χρώμα, επομένως είναι πιο εύκολο τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να ξεχωρίζουν.

Όποιο χρώμα πάντως κι αν έχεις επιλέξει για το αυτοκίνητό σου, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι το όχημά σου είναι μοναδικό, όπως άλλωστε κι εσύ! Για αυτό και θες να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την ασφάλισή του. Και στην Anytime την κάνεις, γιατί βρίσκεις τις καλύψεις που χρειάζεσαι στην τιμή που θέλεις, αλλά και πολλές προσφορές και υπηρεσίες που διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά σου.