Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα θα μπορούσες να γλιτώσεις, συμπεριλαμβάνοντας τη Θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σου;

Γνωρίζεις όμως τι ακριβώς καλύπτει η Θραύση κρυστάλλων;

Πολύ απλά, καλύπτονται οι ζημιές στα σπασμένα τζάμια του οχήματός σου από οποιαδήποτε αιτία. Για παράδειγμα στα παράθυρα, στο μπροστινό και πίσω παρμπρίζ, στις κρυστάλλινες οροφές, στις προστατευτικές μεμβράνες τζαμιών και στους αισθητήρες βροχής.

θραύση κρυστάλλων

Γιατί να επιλέξεις τη Θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο του οχήματός σου;

Παρόλο που η Θραύση κρυστάλλων ανήκει στις προαιρετικές καλύψεις είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί:

  • Έχει πολύ μικρό κόστος για να την επιλέξεις και μπορεί να σε γλιτώσει από μεγάλες δαπάνες και περιττά έξοδα.
  • Μπορείς να επισκευάσεις ή να αντικαταστήσεις τα σπασμένα τζάμια του αυτοκινήτου σου, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα, αρκεί να επιλέξεις κάποιο συνεργαζόμενο συνεργείο.
  • Μπορείς να αποκαταστήσεις τη ζημιά στο σημείο που σε εξυπηρετεί, σε περισσότερα από 600 συνεργαζόμενα συνεργεία.
  • Εξασφαλίζει κάλυψη σε περίπτωση που το όχημά σου έχει γυάλινη ηλιοροφή.

Πού μπορείς να αποκαταστήσεις τις ζημιές του οχήματός σου;

Μπορείς να αποκαταστήσεις τις ζημιές του οχήματός σου στην:

Σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο συνεργείο εύκολα και γρήγορα, χωρίς καμία δική σου επιβάρυνση, αφού η πληρωμή γίνεται απευθείας από την Anytime.

θραύση κρυστάλλων

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις στην κάλυψη της Θραύσης κρυστάλλων;

Από τις ζημιές εξαιρούνται αυτές στα φανάρια, στους καθρέπτες, στα φλας και στις ζελατίνες. Ακόμη δεν περιλαμβάνονται ζημιές στα παράθυρα, στο παρμπρίζ και στις ηλιοροφές κατασκευασμένα από πλαστικό ή ζελατίνη. Το όριο της κάλυψης είναι μέχρι 1.000 ευρώ τον χρόνο.

Επιπλέον, εξαιρούνται οι ζημιές σε κρύσταλλα οχημάτων ανοιχτού τύπου (cabrio), τα οποία είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με την οροφή του οχήματος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αδύνατη η αντικατάστασή τους, χωρίς την αντικατάσταση και της οροφής.

Πόσο κοστίζει η Θραύση κρυστάλλων;

Η Θραύση κρυστάλλων κοστίζει ελάχιστα στο συμβόλαιό σου, συγκριτικά με την κάλυψη που σου παρέχει. Υπολόγισε περίπου 9 ευρώ το εξάμηνο ή 16 ευρώ τον χρόνο.

Το σκέφτεσαι ακόμη; Μπες τώρα στην Anytime, επίλεξε τις καλύψεις που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, συμπεριλαμβάνοντας και τη Θραύση κρυστάλλων.

Σε συμφέρει… και δεν πρέπει να λείπει από την ασφάλιση του οχήματός σου!