Και ποιος δεν έχει ακούσει ή δεν έχει ποθήσει ένα από τα διάσημα δημιουργήματα του Elon Musk; Τα Tesla είναι τόσο γνωστά όμως, λόγω του ιδιόρρυθμου δημιουργού τους που μονοπωλεί συχνά το ενδιαφέρον στο Internet και τα ΜΜΕ ή υπάρχει κάτι μέσα τους που τα κάνει τόσο ξεχωριστά;

Marketing vs Καινοτομία

Tesla

Αναμφίβολα η ζυγαριά γέρνει προς την καινοτομία, γιατί ακόμη και το καλύτερο marketing, όπως αυτό του να στείλεις ένα Tesla στο διάστημα, δε θα είχε ουσία αν μιλούσαμε για ένα οποιοδήποτε όχημα. Αρχικά οι μπαταρίες και η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση που προσφέρεται μέσα από τα ειδικά docks είναι ένα μοναδικό πλεονέκτημα για οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα. Από εκεί και πέρα κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό και συνδυάζει τεχνολογίες κυριολεκτικά φερμένες από το μέλλον.

Model S

Το Model S Plaid έχει αυτονομία για 628 χιλιόμετρα και τελική ταχύτητα τα 322 km/h καθώς κρύβει μέσα του 1020 ίππους! Με εντυπωσιακές μεγάλες οθόνες, minimal σαλόνι, ηχοσύστημα με 22 ηχεία και πολλά άλλα, σίγουρα μιλάμε για ένα premium ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Model 3

Tesla

Με δύο ηλεκτροκινητήρες φτάνει τα 100 km/h σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα στην έκδοση Performance! Παρότι όχι τόσο δυνατό όσο το προηγούμενο, έχει έναν ιδιαίτερο sport χαρακτήρα, και μηχανική που προσφέρει την απόλυτη ισορροπία κατά την οδήγηση.

Model X

Tesla

Στο Model X η αυτονομία επιτρέπει στον οδηγό να διανύσει 547 χιλιόμετρα με μόνο μία φόρτιση. Με 1020 ίππους κρυμμένους μπορεί να αγγίξει στα 100 χιλιόμετρα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Απλός σχεδιασμός, συστήματα συνδεσιμότητας για κάθε ηλεκτρονική συσκευή και πολλές άλλες λύσεις εξασφαλίζoυν, όχι μόνο απολαυστική οδήγηση, αλλά και κορυφαία ψυχαγωγία!

Θα το αφήσεις έτσι;

Tesla

Εάν είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να μπεις στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με ένα από τα κορυφαία Tesla ξέρεις πως η επένδυσή σου χρειάζεται την καλύτερη προστασία. Μη διστάσεις ούτε στιγμή να πάρεις όλες τις απαραίτητες καλύψεις. Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Anytime σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεται το νέο σου αυτοκίνητο κι εσύ ο ίδιος!

Τέλος, αν είσαι μέλος του Tesla Owners Greece, μπορείς να επωφεληθείς και με επιπλέον 10 % έκπτωση!