Το ημερολόγιο δείχνει τον μήνα των διακοπών. Το θερμόμετρο το επιβεβαιώνει κι εσύ είσαι ένα βήμα πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Θέλεις να φύγεις, να αποδράσεις, να ξεσκάσεις. Είτε πάρεις το αεροπλάνο, το καράβι, το αυτοκίνητο ή το Κτελ, δεν έχει καμία σημασία, γιατί το σημαντικό είναι ότι φεύγεις, διώχνεις από πάνω σου το άγχος του γραφείου και της καθημερινότητας και πας να γεμίσεις νέες εμπειρίες.

Κι επειδή δε θέλεις να υπάρξει καμία αναποδιά στο ταξίδι σου, στην Anytime φροντίζουμε να είσαι ασφαλής, όπου κι αν πηγαίνεις, με όποιο μέσο κι αν ταξιδεύεις! Γιατί τώρα, με την ασφάλεια ταξιδιού της Anytime, το ταξίδι σου σε κάθε μέρος του κόσμου μπορεί να γίνει ακόμα πιο ξέγνοιαστο, απλά, άμεσα και οικονομικά!

Κι αν ίσως δε γνωρίζεις πόσο μπορεί να σε βοηθήσει η ταξιδιωτική ασφάλιση σε περίπτωση κάποιου απρόοπτου περιστατικού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου εξηγήσουμε, γιατί είναι σημαντικό να ασφαλίσεις το ταξίδι σου στην  Anytime και να απαντήσουμε σε όλες σου τις απορίες.

Τι είναι η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σού προφέρει μία ολοκληρωμένη προστασία αν τύχει κάποια αναποδιά στο ταξίδι σου, όπως για παράδειγμα να χάσεις τις αποσκευές σου ή να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί το ταξίδι σου. Σε αυτήν την περίπτωση σου καλύπτουμε τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα διαμονής και τα υπόλοιπα έξοδα του ταξιδιού σου.

Επιπλέον, σε βοηθάει αν προκύψει κάποιο επείγον ιατρικό πρόβλημα. Σου καλύπτουμε δηλαδή τα ιατρικά έξοδα, όπως για παράδειγμα την υγειονομική μεταφορά, τα έξοδα αποστολής φαρμάκων και το κόστος θεραπείας. Σου καλύπτουμε και τα έξοδα ξενοδοχείου λόγω Covid 19, αλλά και τα εισιτήρια έκτακτης επιστροφής, όπως επίσης και το κόστος εισιτηρίων μετάβασης και διαμονής συγγενών που επισκέπτονται τον ασθενή ταξιδιώτη. Η ταξιδιωτική ασφάλιση ισχύει τόσο για ταξίδια αναψυχής, όσο και επαγγελματικά.

Σε ποιες χώρες σε καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση ισχύει για οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, από 1 έως 60 μέρες. Βασική προϋπόθεση είναι να βρίσκεσαι σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο μόνιμης διαμονής σου για ταξίδια εντός Ελλάδας ή των 100 χιλιομέτρων για ταξίδια εκτός Ελλάδας. Αν ταξιδεύεις εκτός Ελλάδας, σε καλύπτουμε και για τον τόπο προορισμού σου, αλλά και για τα ενδιάμεσα μέρη μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.

Ποια πρόσωπα μπορούν να ασφαλίσουν το ταξίδι τους;

Στην Anytime μπορείς να ασφαλιστείς είτε ατομικά ή με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ τα παιδιά μέχρι 1 έτους μπορούν να ασφαλιστούν εντελώς δωρεάν. Καλύπτει τα άτομα που είναι μεγαλύτερα του ενός μήνα μέχρι και 75 ετών.

Πότε μπορώ να επιλέξω την ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime;

Πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου επιλέγεις τη μέρα έναρξης του συμβολαίου σου και η κάλυψή σου διαρκεί μέχρι την επιστροφή σου στον τόπο μόνιμης διαμονής σου.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την ταξιδιωτική ασφάλιση της Anytime;

Μπορείς να αποκτήσεις την ταξιδιωτική σου ασφάλιση εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά μέσω του anytime.gr. Επιλέγεις το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και σε λίγα μόνο λεπτά έχεις το συμβόλαιό σου στο e-mail σου.

Πάρε προφορά και ταξίδεψε ξέγνοιαστα με την Anytime δίπλα σου!