Οι διακοπές επιτέλους πλησιάζουν! Αν είσαι από αυτούς που θα προτιμήσουν φέτος το ταξίδι με αυτοκίνητο, σου έχουμε τα πιο χρήσιμα tips για μία ξεκούραστη διαδρομή μαζί με την καλύτερη παρέα, τα παιδιά σου.

Οπλίσου λοιπόν με υπομονή, θετική διάθεση, μπόλικη ευρηματικότητα και φύγαμε!

Σωστή προετοιμασία

Όσο καλύτερη η προετοιμασία, τόσο πιο ξεκούραστο θα είναι το ταξίδι για όλους σας. Λίγο πριν ξεκινήσετε για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, φρόντισε να βάλεις στο κλίμα τα παιδιά σου. Ακόμα κι αν είναι αρκετά μικρά, ζήτησέ τους να επιλέξουν τα πράγματα που θα πάρουν μαζί τους και να τα βάλουν στη δική τους ξεχωριστή τσάντα. Μίλησέ τους για το μέρος που θα πάτε κι εξήγησέ τους ότι πρόκειται να περάσετε στο αυτοκίνητο αρκετές ώρες. Tο μόνο σίγουρο όμως είναι πως θα αποζημιωθούν μετά τις πρώτες βουτιές.

Σωστό timing

ταξίδι με αυτοκίνητο

Για να καταφέρεις να γλιτώσεις τα πολλά: «Μα πότε επιτέλους φτάνουμε;», προτίμησε να ταξιδέψεις ώρες που τα παιδιά μπορούν να κοιμηθούν στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Φέρσου λοιπόν έξυπνα και επίλεξε να ταξιδέψεις νωρίς το πρωί για να συνεχίσουν τα παιδιά τον ύπνο τους. Κι αν τα χιλιόμετρα είναι αρκετά, κάποιες στάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε και να συνεχίσετε πιο ευχάριστα το ταξίδι σας.

Λιχουδιές και snacks: ο καλύτερός σου φίλος

ταξίδι με αυτοκίνητο

Ταξίδι στο αυτοκίνητο χωρίς τις αγαπημένες λιχουδιές των παιδιών γίνεται; Εφοδιάσου με ό,τι αγαπούν περισσότερο. Ζήτησέ τους να επιλέξουν τα ίδια τι προτιμούν να πάρουν μαζί τους και φρόντισε η τσάντα τους να κρύβει και μερικές εκπλήξεις, που θα τα κάνουν να χαρούν ιδιαίτερα.

Μουσική & Παιχνίδια

ταξίδι με αυτοκίνητο

Πώς θα περάσουν τόσες ώρες στο αυτοκίνητο χωρίς την αγαπημένη μουσική μικρών, αλλά και μεγάλων; Με τη μουσική και τα διάφορα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ταξίδι μπορεί να γίνει ευχάριστο και διασκεδαστικό. Βάλε στο στικάκι από αγαπημένα παιδικά και καλοκαιρινά τραγούδια μέχρι hitakia που άφησαν εποχή και δημιούργησε την πιο ωραία ατμόσφαιρα για ταξίδι με αυτοκίνητο.

Η τεχνολογία με το μέρος σου

ταξίδι με αυτοκίνητο

Μπορεί στο σπίτι πολλές φορές να εκνευρίζεσαι αν τα παιδιά δεν ξεκολλάνε από την τηλεόραση, το tablet ή τα αγαπημένα τους τραγούδια στο κινητό σου, στο ταξίδι με αυτοκίνητο όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Η τεχνολογία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι θεόσταλτη κι ένα tablet ή ένα κινητό μπορεί να κρατήσει τα παιδιά σου απασχολημένα κι εσύ να γλιτώσεις περιττή γκρίνια.

Εκτός όμως από την τεχνολογία, σε κάθε σου ταξίδι και διαδρομή έχεις πάντα μαζί σου και την Anytime. Πριν ξεκινήσεις λοιπόν για οπουδήποτε, κάνε ασφάλεια αυτοκίνητου στην Anytime και διάλεξε το πρόγραμμα με τις καλύψεις που χρειάζεσαι στην καλύτερη τιμή!