Πολλά πράγματα σου έχουν λείψει το τελευταίο διάστημα. Κι ανάμεσα σε αυτά, είναι λογικά στην κορυφή της λίστας σου και τα ταξίδια. Σου έχουν λείψει τόσο οι προορισμοί, αλλά και όλη η μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού. Από τη στιγμή που σχεδιάζεις το μέρος που θα επισκεφτείς, μέχρι το πακετάρισμα και την απογείωση, που η καρδιά σου αρχίζει να χτυπάει αρκετά πιο δυνατά.

Η ανυπομονησία και ο ενθουσιασμός κυριαρχούν σε κάθε βήμα, που σε οδηγεί πιο κοντά στον προορισμό σου. Κάθε στάδιο της προετοιμασίας έχει ξεχωριστή αξία. Μακριά από τα παρατεταμένα μέτρα προστασίας και σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που έχουν «παγιωθεί» στη ζωή σου, η ανάγκη να δραπετεύσεις, να εξερευνήσεις άγνωστους προορισμούς, να αναζητήσεις όλα αυτά που τόσο καιρό στερήθηκες είναι πλέον γεγονός. Και ήρθε επιτέλους η στιγμή να ξαναζήσεις τη μαγεία των ταξιδιών.

ταξιδιωτική ασφάλιση

Ξεκίνα λοιπόν επιλέγοντας το μέρος ή τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς, διάλεξε την παρέα, πάρε το πολυπόθητο «ναι» από τη δουλειά για την άδεια και κάνε μία πολύ καλή έρευνα πριν το ταξίδι. Δε φαντάζεσαι πόσο θα εκτιμήσεις τα μικρά tips ή λεπτομέρειες που μπορείς να βρεις από φίλους, online ή σε ταξιδιωτικούς οδηγούς. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σε κάνουν να γνωρίσεις καλύτερα τον τόπο που θα επισκεφτείς, να γνωρίσεις μέρη που αλλιώς μπορεί να μην έβλεπες καν.

ταξιδιωτική ασφάλιση

Για να απολαύσεις λοιπόν ξέγνοιαστα και χωρίς άγχος κάθε στιγμή του ταξιδιού σου και να αισθάνεσαι ασφαλής, ακόμα κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο, η Anytime είναι και πάλι δίπλα σου και σου προσφέρει τρία νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης.

προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Anytime είναι ειδικά σχεδιασμένα για σένα που έχεις ως χώρα αναχώρησης την Ελλάδα και θέλεις να ταξιδέψεις σε οποιονδήποτε προορισμό είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, τόσο για αναψυχή, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, από 1 έως 60 μέρες και σου εξασφαλίζουν:

  • Καλύψεις για κάθε απρόοπτο περιστατικό, όπως καθυστέρηση ή ακύρωση ταξιδιού
  • Καλύψεις για κάθε επείγον ιατρικό περιστατικό και πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας
  • Δωρεάν κάλυψη για καθυστέρηση αποσκευών σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης
  • Καλύψεις για τον Κορωνοϊό (Covid-19) σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης
  • Αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού έως €10.000, εφόσον επιλέξεις τη συγκεκριμένη κάλυψη
  • 24ωρη υποστήριξη στη Γραμμή Υγείας 1010

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σου παρέχει την προστασία που χρειάζεσαι για αεροπορικά ταξίδια, αλλά και για ταξίδια με αυτοκίνητo, τρένο ή πλοίο, ώστε να είναι πιο ευχάριστο κάθε ταξίδι, ανεξάρτητα με το μέσο που επιλέγεις να ταξιδέψεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Anytime είναι:

Basic

Ασφάλιση για ιατρικά έξοδα, ιατρική και ταξιδιωτική βοήθεια, καθυστερήσεις στις αποσκευές και τις πτήσεις, καθώς και αποζημίωση για ανικανότητα από ατύχημα ή απώλεια ζωής.

Value

Περιλαμβάνει τις καλύψεις του Basic, με υψηλότερα όρια στις καλύψεις υγείας και αποζημίωση για απώλεια ή ζημιά στις αποσκευές.

 Premium

Το πιο πλήρες πρόγραμμά μας για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει ή να χρειαστεί στο ταξίδι σου. Περιλαμβάνει όλα όσα περιέχει το Value, με ακόμα πιο υψηλά όρια στις καλύψεις υγείας και επιπλέον κάλυψη προσωπικής αστικής ευθύνης. 

Επίλεξε το πρόγραμμα που επιθυμείς, έκδωσε online το συμβόλαιό σου εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Πάρε τώρα προσφορά και κάνε το ταξίδι σου απόλαυση!