Η παρεΐστικη έξοδος για φαγητό στην Ισπανία είναι ταυτόσημη με τα tapas, εκείνες τις απίθανες λιχουδιές που κατά βάση ήταν ένα κομμάτι τυριού ή χαμόν, δηλαδή μπούτι χοίρου κομμένο σε λεπτές λωρίδες συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί. Σήμερα, η συνταγή γι’ αυτόν τον γευστικό μεζές έχει εμπλουτιστεί με υλικά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και από άποψη γεύσης. Θα το διαπιστώσετε στο χαριτωμένο “Mossets & Vino” στη Γλυφάδα που είναι ανοιχτό από το μεσημέρι.
Η βιτρίνα του γεμάτη με τα μεζεδάκια και τα jamon θα σας κεντρίσει την προσοχή ενώ το στιλάτο tapas bar είναι όμορφο και εντός με την “ταπετσαρία” από μαδριλένικες-σεβιγιάνικες αφισέτες. Ο καιρός είναι ακόμα καλός για να καθίσετε στα τραπεζάκια του πεζοδρομίου. Θα πείτε Viva España απολαμβάνοντας τα tapas, τις περίφημες patatas bravas, τα αχνιστά μύδια, το τσορίθο σβησμένο με μηλίτη και τις ισπανικές ομελέτες πίνοντας κρασί ή μπίρα.