Σπίτι σημαίνει καταφύγιο… Είναι το μέρος που ξυπνάς κάθε πρωί, που χάνεσαι μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Ο χώρος που πολλές φορές ξεχνάς τους άλλους και αφοσιώνεσαι στον εαυτό σου. Το μέρος που φτιάχνεις τα φαγητά σου και προσκαλείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που εργάζεσαι αγκαλιά με το laptop σου, που βλέπεις ταινίες παρέα με τα παιδιά σου.

Δεν έχει τόση σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό, αν είναι σε πολυκατοικία ή σε μονοκατοικία, σε χωριό ή σε πόλη, σε ήσυχη ή φασαριόζικη γειτονιά. Είναι ο δικός σου χώρος, ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις και όμορφες στιγμές!

Αλήθεια ποια είναι τα σπίτια που «περνούν» από τη ζωή του καθενός μας;

σπίτια

Το πατρικό σου

Είναι το μέρος που έχεις αφήσει το πιο ανέμελο κομμάτι σου. Το σπίτι που μπήκες όταν ήσουν λίγα μόνο εκατοστά, που έκανες τις πρώτες σου ζημιές, που κάλεσες τους φίλους σου στο πρώτο παιδικό σου πάρτυ. Ένα μέρος γεμάτο αγάπη και στοργή, που μυρίζει πάντα σπιτικό φαγητό και που νιώθεις τόσο όμορφα κάθε φορά που το επισκέπτεσαι.

Το πατρικό σου είναι εκεί και σου θυμίζει την όμορφη παιδική και εφηβική σου ηλικία. Θυμάσαι το γραφείο σου, που προσπαθούσες να συγκεντρωθείς και να διαβάσεις, το κρεβάτι σου που το μυαλό σου ταξίδευε, κάνοντας όνειρα για το μέλλον, τους πρώτους καυγάδες με τους κολλητούς σου… Ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ζωής σου έχει μείνει εκεί, ένα κεφάλαιο γεμάτο συναισθήματα, σκέψεις και αναμνήσεις.

Και σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις έφτασε η στιγμή που τόσο ανυπομονούσες, εκεί κοντά στα 18… η στιγμή για το πρώτο δικό σου σπίτι.

σπίτια

Το φοιτητικό σου σπίτι

Είναι το σπίτι που περνάς την πιο ελεύθερη περίοδο της ζωής σου. Ο χώρος που έχει αποκλειστικά τις δικές σου πινελιές. Θυμήσου τα έντονα χρώματα που έβαψες τους τοίχους, το γραφείο που γινόταν τραπέζι για να φιλοξενήσεις την παρέα σου και να δοκιμάσετε τα πρώτα σου φαγητά. Πόσα άτομα μαζευόσασταν στον καναπέ σου για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, τα ξενύχτια μπροστά από το laptop, παλεύοντας να περάσεις το μάθημα…

Οι εμπειρίες που έζησες στο φοιτητικό σου σπίτι σε σημαδεύουν για όλη σου τη ζωή. Μία περίοδος που θα ήθελες πολύ να ξαναζήσεις, μία μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Και το επόμενο σου σπίτι;  

σπίτια

Το σπίτι της δικής σου οικογένειας

Είναι το μέρος που έχεις προσέξει περισσότερο από κάθε άλλον χώρο στη ζωή σου. Είναι το σπίτι της οικογένειάς σου, που μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά είναι ξεχωριστό για σένα, επειδή το έφτιαξες με μεράκι. Όλα όσα αγαπάς, βρίσκονται μέσα σε αυτό που αποκαλείς σπίτι σου.

Είναι ο χώρος που βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν, που έχει στεγάσει τα όνειρά σας, που έχεις επενδύσει συναισθηματικά και οικονομικά. Κι έχει αποκτήσει άλλη διάσταση πια στην καθημερινότητά σου, αφού έμαθες να κάνεις σχεδόν τα πάντα από το σπίτι σου. Για αυτό και θέλεις να φροντίζεις τον αγαπημένο σου χώρο. Αξίζει λοιπόν να προστατεύσεις το σπίτι σου, ασφαλίζοντάς το στην Anytime μόνο από €9 τον μήνα. Με πραγματικά πολύ μικρό κόστος, προστατεύεις το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του ή και τα δύο, από οποιοδήποτε απρόοπτο περιστατικό κι αν συμβεί.

Εξασφαλίζοντας το σπίτι σου, ασφαλίζεις τις στιγμές και τις αναμνήσεις σου και ξέρεις πως ό,τι κι αν συμβεί θα είναι και πάλι όπως πριν!