Την προηγούμενη εβδομάδα η Μέγκαν  Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά ανάκτορα.

Αποφάσισαν λοιπόν να χαράξουν το δικό τους δρόμο και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Επιθυμούν να αποκοπούν από τη βασιλική μισθοδοσία, χωρίς όμως να διακόψουν και τις σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια. Με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση, κάναμε μια έρευνα για τα αυτοκίνητα της βασιλικής οικογένειας που επιλέγει να αφήσει πίσω του το διάσημο ζευγάρι.

Μπορεί στην Anytime να μην μπορούμε να ασφαλίσουμε τα περισσότερα από αυτά, δεν μπορούμε όμως να μη τα θαυμάζουμε στις φωτογραφίες που τα συναντάμε!

Κάποια από τα αυτοκίνητα που ξεχωρίσαμε είναι τα παρακάτω:

H Rolls-Royce Phantom IV του 1950

Πρόκειται για μια ξεχωριστή Rolls-Royce, που είχε φτιαχτεί για την βασίλισσα Ελισάβετ, όταν ήταν πριγκίπισσα. Ήταν η πρώτη Rolls-Royce που είχαν με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη βασιλική οικογένεια! Mετέφερε μάλιστα την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλν ντυμένες νύφες στους δύο βασιλικούς γάμους.

 

Το Audi του πρίγκιπα Χάρι

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στη συγκεκριμένη γερμανική μάρκα! Εκτός από τον Χάρι και ο πρίγκιπας Κάρολος διαθέτει ένα Audi A6. Επίσης, o πρίγκιπας Ουίλιαμ ένα Α5 Sportbask και η Κέιτ Μίντλετον ένα Αudi Α3.

Η Bentley State Limousine

Η βασιλική οικογένεια από το 2002 κυκλοφορεί με την εξαιρετική Bentley State Limousine. Συνολικά διαθέτει 2 Bentley State Limousines και η μία είναι εφεδρική.

Το αριστοκρατικό αυτοκίνητο χρησιμοποιείται στις επίσημες επισκέψεις! Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι πόρτες που ανοίγουν σχεδόν κάθετα για να διευκολύνεται η είσοδος και η έξοδος των μελών της οικογένειας. Ακόμη τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα για να είναι ορατή η βασίλισσα, όταν χαιρετάει τους υπηκόους της.

Η E-Type Jaguar

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από το παρεκκλήσι που έγινε ο γάμος τους για τη γαμήλια τελετή με μία ξεχωριστή E-Type Jaguar, που πρωτοκατασκευάστηκε το 1968. Η συγκεκριμένη Jaguar δίκαια θεωρείται το πιο πρωτότυπο αυτοκίνητο όλων των εποχών! Έχει μετατραπεί σε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο! Καταφέρνει έτσι και συνδυάζει την ομορφιά του παρελθόντος με τη σημερινή τεχνολογία.

Τα Range Rovers

Tα Range Rovers αποτελούν αγαπημένα αυτοκίνητα της βασιλικής οικογένειας! Η οικογένεια λαμβάνει ειδικό τιμολόγιο από την εταιρία, για να την αποζημιώσει για τη διαφήμιση που κάνει στα μοντέλα της! Ένα Range Rover ζήτησε η Μέγκαν να σταλεί από την Αγγλία στη Νότια Αφρική τον Οκτώβριο του 2019 στα πλαίσια της επίσημης βασιλικής περιοδείας με τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους για να έχουν περισσότερη ασφάλεια.

Αν πάντως εμείς ήμασταν στη θέση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι και μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε με κάποιο από τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ίσως να ξανασκεφτόμασταν αν θα αποχωρούσαμε ή όχι από την βασιλική οικογένεια!