Όλοι κάποια στιγμή έχουμε αναζητήσει κι αποκτήσει ένα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό μας, το οποίο πιστεύουμε πως θα είναι πρακτικό. Κατά την αναζήτηση όμως, βρίσκουμε και κάποια τα οποία μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ποιος θα μπορούσε να τα αγοράσει.

Συλλέξαμε μερικά από τα πιο «άκυρα» που βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

αξεσουάρ για το αυτοκίνητο

Περίεργα αποσμητικά καμπίνας

Ξέχνα το κλασικό πευκάκι με το διαπεραστικό άρωμα που έβλεπες από παιδί. Πλέον στο εμπόριο υπάρχουν αποσμητικά με κάθε ευχάριστο -και μη- άρωμα και με πολύ περίεργα σχέδια. Εντυπωσιαστήκαμε με το κουτάκι Pop Corn, γιατί μας θυμίζει το cinema, αλλά και αυτό με το άρωμα τσιχλόφουσκας.

αξεσουάρ για το αυτοκίνητο

Εργαλείο απομάκρυνσης τριχών

Ιδιαίτερα πρακτικό για όσους έχουμε ζωάκια και τα μετακινούμε. Πρόκειται για ειδικές βούρτσες οι οποίες απομακρύνουν τις τρίχες από τα καθίσματα. Υπάρχουν επιλογές για υφασμάτινα, αλλά και δερμάτινα καθίσματα.

αξεσουάρ για το αυτοκίνητο

Διακοσμητικά

Σίγουρα έχεις δει τα τελευταία χρόνια αυτοκίνητα με μύτη και κέρατα ταράνδου για τα Χριστούγεννα. Εάν σου άρεσε το concept τότε καλό είναι να ξέρεις πως υπάρχουν και άλλες γιορτινές επιλογές, όπως αυτιά λαγού για το Πάσχα, αλλά και casual επιλογές για κάθε μέρα, όπως μουστάκι και βλεφαρίδες.

Κρεμάστρα ρούχων

Γιατί να γυρνάς στο σπίτι και να μην πάρεις το σπίτι μαζί σου; Η κρεμάστρα ρούχων αυτοκινήτου, τοποθετείται στα πίσω παράθυρα και σου επιτρέπει να μεταφέρεις ατσαλάκωτα τα ρούχα όλη της μέρας.

αξεσουάρ για το αυτοκίνητο

Αποσπώμενο τραπεζάκι καθισμάτων

Πλέον μπορείς να μεταφέρεις αυτό το εξαιρετικά μικρό τραπεζάκι των αεροπλάνων στο αυτοκίνητό σου. Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων ίσως το λατρέψουν.

Όπως είδες υπάρχουν πολλές επιλογές και αξεσουάρ που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Πολλές όμως είναι οι καλύψεις, οι υπηρεσίες και τα προνόμια που προσφέρει μία ασφάλεια αυτοκινήτου από την Anytime. Βρες το πρόγραμμα που χρειάζεσαι και μετακινήσου κάθε στιγμή με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.