Τα apps, οι γνωστές εφαρμογές του κινητού και των tablet, μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή στο σπίτι σου.

Για παράδειγμα, σκέφτεσαι πως χρειάζεσαι μία ανακαίνιση, αλλά δεν ξέρεις τις κυρίαρχες τάσεις στην εσωτερική αρχιτεκτονική; Θες να κάνεις μία κατασκευή ενός επίπλου, αλλά και πάλι δεν έχεις τις κατάλληλες πληροφορίες;

Τότε είναι ευκαιρία να δεις ποια είναι τα apps που θα διευκολύνουν τη ζωή σου στο σπίτι:

Houzz

apps

Το Houzz είναι το απαραίτητο app πριν από κάθε ανακαίνιση ή εσωτερική αλλαγή στο σπίτι. Μέσα σε αυτό το δωρεάν app, θα βρεις μία βάση δεδομένων με πάνω από 16 εκατομμύρια φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ιδέες για το πώς να διαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο. Επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις έπιπλα ή αντικείμενα τα οποία μπορείς να προβάλεις στον προσωπικό σου χώρο, ώστε να έχεις την αίσθηση πώς θα είναι, όταν τα παραλάβεις. Τέλος μπορείς να λάβεις μέρος σε συζητήσεις με άλλους χρήστες της ή να παρακολουθήσεις σχετικά video για την εσωτερική διακόσμηση.

iHandy Level Free

apps

Εάν έχεις σκοπό να φτιάξεις ένα δικό σου έπιπλο ή διακοσμητικό τότε θες ένα app που έχεις τις λειτουργίες της εργαλειοθήκης. Το iHandy Level σου λύνει τα χέρια, μιας και θα σε βοηθήσει να μετρήσεις με εξαιρετική ακρίβεια τις επιφάνειες και τις διαστάσεις τους, ώστε να είσαι σίγουρος πως αυτό που κατασκεύασες έχει αρμονία και λειτουργικότητα.

Vivechrom Visualizer

apps

Εδώ πάμε σε κάτι διαφορετικό. Ένα μοναδικό app το οποίο σε βοηθάει να επιλέξεις με ακρίβεια κωδικού το χρώμα που θες να βάψεις το σπίτι σου. Φυσικά δεν μιλάμε για έναν απλό κατάλογο χρωμάτων, αλλά για ένα εργαλείο που λειτουργεί με επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality). Αυτό σημαίνει πως προβάλεις σε πραγματικό χρόνο το χρώμα που διαλέγεις πάνω στον κάθε τοίχο και πειραματίζεσαι, ώστε να είσαι σίγουρος τι πραγματικά ταιριάζει.

Quanvast: Interior Design Ideas

apps

Αυτό το app είναι ο απόλυτος οδηγός ανακαίνισης. Σου δίνει τη δυνατότητα να μελετήσεις πραγματικά σπίτια, να έρθεις σε επαφή με έμπειρους διακοσμητές και αρχιτέκτονες απ’ όλο τον κόσμο, να διαβάσεις οδηγούς που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τον προσωπικό χώρο των ονείρων σου και πολλά άλλα ακόμα. Εάν φαντάζεσαι το νέο σου σπίτι, το Quanvast: Interior Design Ideas είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να το κάνεις πραγματικότητα.

Και μην ξεχνάς ότι το σπίτι σου μπορεί να είναι πάντα ασφαλές με ένα από τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και περιεχομένου, της Anytime.