Η οργάνωση του σπιτιού, αν γίνει σωστά μπορεί να μας εξοικονομήσει πολύ χώρο και να δημιουργήσει μοναδικές συνθέσεις.

Στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί «ειδικοί» πάνω στην οργάνωση του σπιτιού που προτείνουν έξυπνα tips για την εξοικονόμηση χώρου. Η φιλοσοφία πίσω από την οργάνωση του σπιτιού, είναι η καλύτερη διαχείριση του περιορισμένου χώρου μας με σκοπό την απλότητα.

Ας δούμε μερικά tips για να κάνετε την απόλυτη οργάνωση του σπιτιού σας:

Θήκες ντουλαπιών

Γιατί να μένει αναξιοποίητος ο χώρος στις πόρτες των ντουλαπιών σας; Κολλήστε θήκες στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού και αποθηκεύστε επιπλέον αντικείμενα. Αυτή την τεχνική μπορείτε να την εφαρμόσετε σε όλα τα ντουλάπια εντός και εκτός σπιτιού!

Μανταλάκια μπάνιου

Ένα εξαιρετικό κόλπο οργάνωσης του σπιτιού, είναι να τοποθετήσετε ειδικά ανοξείδωτα μανταλάκια στο εσωτερικό του μπάνιου σας ώστε να μπορείτε να κρεμάτε τα σαμπουάν και το σφουγγάρι σας.

Δύο κρεμάστρες σε μία θέση

Ένα έξυπνο κόλπο οργάνωσης του σπιτιού, είναι να τοποθετήσετε στις κρεμάστρες σας τα μεταλλικά ανοιχτήρια από κουτάκια αναψυκτικών ή μπύρας τα οποία είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μία δεύτερη λαβή, στην οποία μπορεί να μπει μία επιπλέον κρεμάστρα.

Προστατευτικό ρούχων από μαξιλαροθήκη

Εάν έχετε μία παλιά μαξιλαροθήκη, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν προστατευτική θήκη για τα ρούχα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε μία τρύπα, να την βάλετε στην κρεμάστρα και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε μέσα το ρούχο σας. Έτσι η επαναχρησιμοποίηση παλιών αντικειμένων μπαίνει δυναμικά στην οργάνωση του σπιτιού σας.

Θήκη για μικρά αντικείμενα από φόρμες για κέικ

Επειδή πολλά μικρά αντικείμενα, όπως πινέζες, χάντρες ή εξαρτήματα έχουν την τάση να χάνονται, το απόλυτο tip για την οργάνωση του σπιτιού σας είναι οι φόρμες των κέικ! Απλά τοποθετήστε τα μέσα και δεν θα χαθούν ποτέ ξανά.

Κερδίστε χώρο στο ψυγείο σας

Εάν το πρόβλημα οργάνωσης του σπιτιού σας είναι ο χώρος στην κατάψυξη, τότε με μερικά πλαστικά κουτιά το έχετε λύσει. Απλά τοποθετήστε εκεί μέσα τα κατεψυγμένα πράγματα και στη συνέχεια βάλτε άλλο ένα πλαστικό κουτί από πάνω και έχετε επιπλέον χώρο και εύκολη πρόσβαση σε όλα ανά πάσα στιγμή.

Τυλίξτε τις πετσέτες σας

Εάν θέλετε να αποθηκεύετε περισσότερες πετσέτες ή ακόμα και μπλουζάκια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα τυλίξετε σε μικρά ρολά. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνετε την απόλυτη οργάνωση του σπιτιού σας!

Τέλος, μη ξεχνάτε ότι στην Anytime, μπορείτε να κρατάτε το περιεχόμενο του σπιτιού σας ασφαλές, μόνο από 5 € το μήνα!