Αυτές τις γιορτές ας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στην κοινωνία και στο περιβάλλον… Γιατί γνωρίζουμε καλά, πόσο πολύ δοκιμάζεται ο πλανήτης μας  από έντoνα καιρικά φαινόμενα κι από πυρκαγιές που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας. Χρειάζεται λοιπόν, όλοι μαζί να ενώσουμε τα χέρια και να αγκαλιάσουμε τον πλανήτη μας, προστατεύοντάς τον από τις καθημερινές προκλήσεις που έρχεται αντιμέτωπος.

Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε φέτος στην Anytime να κάνουμε τη διαφορά και οι δικές μας ευχές να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στο περιβάλλον με έναν μοναδικό τρόπο. Στολίσαμε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα γραφεία μας και κάθε μέλος της ομάδας μας έβαλε το δικό του στολίδι με την προσωπική του ευχή. Και για κάθε ευχή που υπάρχει στο δέντρο μας, θα φυτεύσουμε ένα αληθινό δέντρο μέσα στους πρώτους μήνες του 2023, σε συνεργασία με το περιβαλλοντικό οργανισμό We4all, προσφέροντας μία ανάσα στον πλανήτη μας.

Με αυτόν τον τρόπο ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον. Γιατί ο πλανήτης μάς χρειάζεται και στην Anytime ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το «κοινό» μας σπίτι. Κι άλλοτε με μικρότερες ή μεγαλύτερες ενέργειες θέλουμε να αποτελούμε ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και να συμμετέχουμε σε κάθε πρωτοβουλία που κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, ασφαλέστερο και δικαιότερο.

Όλα όσα καταφέραμε μαζί σας το 2022

Στην Anytime ακούμε τις ανάγκες σας και είμαστε κάθε στιγμή δίπλα σας.

  • Υποστηρίζουμε ενεργά την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, ακολουθώντας το πνεύμα της σύγχρονης εποχής για βιώσιμους και ποιοτικότερους τρόπους μετακίνησης.
  • Πρωτοπορούμε με την 1η πράσινη ασφάλιση αυτοκινήτου, που προστατεύει το περιβάλλον, αφήνοντας το δικό μας ξεχωριστό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
  • Επιβραβεύουμε την ασφαλή οδήγηση μέσω της εφαρμογής Smart Drive, ενισχύοντας την κοινωνική υπευθυνότητα των οδηγών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν Smart Points στις ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS, Make Roads Safe Hellas, Οργάνωση ΓΗ.
  • Στηρίζουμε ενεργά το έργο της Power of Flower, αφού μοιράσαμε ευχαριστήριες ανθοδέσμες στην ομάδα της εξυπηρέτησης πελατών μας.
  • Επιλέγουμε να γεμίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που είναι για καλό σκοπό, σε συνεργασία με τη Wise Greece.
  • Συμβάλλουμε στην περίθαλψη πυρόπληκτων και άγριων ζώων.
  • Καταφέραμε να μοιράσουμε περισσότερα από 200 δώρα, αλλά κι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σε έναν κόσμο που καθημερινά δοκιμάζεται, θέλουμε να προσφέρουμε χαρά, αλληλεγγύη κι ασφάλεια γύρω μας. Με αισιοδοξία και λίγη από τη «μαγεία» των Χριστουγέννων, μετράμε αντίστροφα, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο κι ευχόμαστε το 2023 να σας προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα!😊