Στην Anytime ξέρουμε ότι το αυτοκίνητό σου είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου. Το χρησιμοποιείς για να πας στη δουλειά σου, να κάνεις τα ταξίδια σου, για μακρινές, αλλά και για κοντινές αποστάσεις, παρέα με τους φίλους σου ή την οικογένειά σου. Για χίλιους λόγους θα λέγαμε ότι το αυτοκίνητο διευκολύνει την καθημερινότητά σου, σε συντροφεύει κάθε στιγμή, σε οδηγεί σε αυτούς που αγαπάς, σου ανοίγει τον δρόμο της περιπέτειας, σε συνοδεύει στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στις πιο σημαντικές στιγμές σου.

ασφαλίζεσαι

Θέλεις λοιπόν η επιλογή της ασφάλισης του αυτοκινήτου σου να σου εξασφαλίζει τη σιγουριά που χρειάζεσαι, ώστε να κυκλοφορείς στον δρόμο με ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονα να είναι οικονομική και συμφέρουσα! Ψάχνεις να βρεις τις καλύψεις που χρειάζεσαι στην τιμή που επιθυμείς κι έτσι κάνεις τη value for money επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο πληρώνεις λιγότερα και παίρνεις περισσότερα.

ασφαλίζεσαι

Για αυτό κι εμείς στην Anytime σού προσφέρουμε πολλές και διαφορετικές επιλογές ασφάλισης, αλλά και διάρκειας, ώστε να βρεις την ασφάλεια που θέλεις. Μπορείς να επιλέξεις μηνιαία, 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη ασφάλιση, ακόμα και για όσες μέρες χρειάζεσαι για το αυτοκίνητό σου κι όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείς. Βέβαια να ξέρεις, πως όσο μεγαλύτερη διάρκεια ασφάλισης επιλέγεις, τόσο μεγαλύτερο όφελος έχεις στα ασφάλιστρά σου! Και καλό θα είναι να μην ψάχνεις κάτι προσωρινό κι εφήμερο, αλλά κάτι μόνιμο που θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι, τη στιγμή που τα έχεις ανάγκη, δημιουργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και στην επιλογή της ασφάλισής σου.

 Όσο λοιπόν περισσότερο μένεις στην Anytime, τόσο περισσότερο κερδίζεις:

  • Στο 12μηνο εξασφαλίζεις έως 40% έκπτωση
  • Στο 6μηνο εξασφαλίζεις έως 30% έκπτωση
  • Στο 3μηνο εξασφαλίζεις έως 20% έκπτωση

Kάνε λοιπόν ετήσια ασφάλιση για το αυτοκίνητό σου, γιατί ξεκάθαρα σε συμφέρει περισσότερο.

Επιπλέον, επιλέγοντας 12μηνη ασφάλιση μπορείς να πληρώσεις σε 12 άτοκες δόσεις, αλλά και να κερδίσεις μία δωροκάρτα Shell €30 για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια της Shell, αλλά και διπλασιασμό πόντων στην allSmart κάρτα σου.

Ασφάλισε τώρα το αυτοκίνητό σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, σε 2 μόνο λεπτά!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

1.Μπες στο anytime.gr και πάρε προσφορά.

2.Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime με ετήσια διάρκεια, για να έχεις οικονομικότερα ασφάλιστρα.

3.Συμπλήρωσε τον αριθμό της allSmart κάρτας σου στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» και κέρδισε μία δωροκάρτα Shell €30.

Επωφελήσου τώρα από τη 12μηνη διάρκεια και ασφάλισε το όχημά σου ακόμα πιο έξυπνα και οικονομικά.