Πλέον η τεχνολογία προσφέρει οικονομικές λύσεις για τον καθένα και μας βοηθά να ζούμε σε ένα σπίτι με περισσότερες ανέσεις από ποτέ, χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα και φυσικά τον απόλυτο έλεγχο στο περιβάλλον. Όπως κατάλαβες, όλα αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του smart living, που σε βοηθάει να ζεις σε ένα σπίτι πιο φιλικό, πιο ξεκούραστο και πιο οικολογικό από ποτέ.

Μάθε τις αρχές του νέου τρόπου ζωής και εφάρμοσέ τες άμεσα!

Ποιες συσκευές χρειάζομαι;

Σίγουρα ένα inverter κλιματιστικό το οποίο προσφέρει οικονομία λόγω ενεργειακής κλάσης και μπορείς να το ενεργοποιείς από οποιοδήποτε σημείο μέσω του Internet, ώστε να βρίσκεις τον χώρο σου στις κατάλληλες συνθήκες. Ο αφυγραντήρας είναι μία άλλη πολύ καλή επιλογή, μιας και στην Ελλάδα πολλά σπίτια έχουν υγρασία. Η συγκεκριμένη συσκευή τραβάει την περίσσια υγρασία, ενώ αν έχει και τη λειτουργία ιονιστή, απολυμαίνει τον αέρα εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα καθαρό περιβάλλον.

Μία άλλη λύση είναι ο ελεγχόμενος φωτισμός. Πρόκειται για φωτιστικά που αυξομειώνουν την ένταση του φωτός, ώστε να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή. Πολλά από αυτά σβήνουν και αυτόματα.

Πόσο θα μου κοστίσει;

Αυτό εξαρτάται από τι πρόκειται να αγοράσεις και ποιες λειτουργίες θες να προσφέρει. Μπορείς να βρεις πλήθος οικιακών συσκευών που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, οι οποίες είναι αρκετά οικονομικές και ιδιαίτερα αξιόπιστες. Το να ζεις «έξυπνα» προϋποθέτει να κάνεις και έξυπνες επιλογές ως καταναλωτής.

Ασφάλεια και Προστασία

Ένα άλλο κεφάλαιο του smart living είναι η προστασία και η ασφάλεια. Μην ξεχνάς πως ο προσωπικός χώρος σου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Έτσι συστήματα, όπως κάμερες που σου παρέχουν real-time εικόνα στο smartphone σου, έξυπνοι συναγερμοί και πόρτες ασφαλείας, εντάσσονται στο κομμάτι του smart living.

Πρόκειται για λύσεις που εξασφαλίζουν πως το σπίτι σου δε θα γίνει στόχος, αλλά και σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, ένα αίσθημα που σχετίζεται άμεσα με τη χαρά, την ικανοποίηση και την ποιότητα ζωής.

Όμως πέρα από τις συσκευές, μέρος του smart living είναι και η ασφάλιση. Τώρα που γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι το σπίτι σου, πρέπει να λαμβάνεις όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να το προστατεύεις εξωτερικά και εσωτερικά. Δες τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και περιεχομένου της Anytime και κάνε το καλύτερο και πιο έξυπνο deal!