Στην Anytime οραματιζόμαστε έναν κόσμο, που οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με περισσότερη χαρά και αισιοδοξία την καθημερινότητά τους. Έναν κόσμο με ασφαλέστερη οδήγηση και λιγότερα ατυχήματα στους δρόμους.

Η Anytime Κύπρου κάνει την αρχή με το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα Smart Drive που διατίθεται ήδη στην κυπριακή ασφαλιστική αφορά και επιβραβεύει τους προσεκτικούς οδηγούς, εξασφαλίζοντάς τους μία νέα οδηγική εμπειρία. Όσο πιο προσεκτικά οδηγούν, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζουν.

Το πρόγραμμα συνδυάζει τα ασφαλιστικά προϊόντα της Anytime με τη χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής Smart Drive Cyprus App, που μπορεί ο κάθε χρήστης να την ενεργοποιήσει στο κινητό του. Πρόκειται για μία καινοτόμο εφαρμογή που κατανοεί τον τρόπο που οδηγεί ο κάθε οδηγός και ανάλογα βαθμολογεί την οδηγική συμπεριφορά.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη και αυτή τη βαθμολογία, γίνεται η τιμολόγηση του ασφαλιστικού προγράμματος στην ανανέωση του συμβολαίου. Αν λοιπόν, ο χρήστης οδηγεί με ασφάλεια, δε χρησιμοποιεί το κινητό του την ώρα που οδηγεί, έχει γρήγορα αντανακλαστικά, διατηρεί το όριο ταχύτητας, φρενάροντας προοδευτικά ή στρίβοντας ομαλά, εξοικονομεί χρήματα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Στο τέλος κάθε διαδρομής ο χρήστης ενημερώνεται για τον τρόπο που οδηγεί και την επίδοσή του ανά μέρα, εβδομάδα, μήνα, αλλά και συνολικά. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό ότι μπορεί να εντοπίσει κάποια σημεία προς βελτίωση στον τρόπο που οδηγεί, αλλά και να συγκρίνει τον εαυτό του με άλλους οδηγούς.

Οι νεότεροι σε ηλικία οδηγοί εξασφαλίζουν επιπλέον έκπτωση από την πρώτη μέρα, ενώ ανεξάρτητα από την ηλικία ο κάθε χρήστης κερδίζει πρόσθετη έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου του, απλά και μόνο επειδή οδηγεί προσεκτικά. Ακόμα, η Anytime μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή επιφυλάσσει εκπλήξεις και δώρα, επιβραβεύοντας και με αυτόν τον τρόπο τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Η Anytime Κύπρου με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive, που βασίζεται στην εξατομικευμένη τιμολόγηση και προωθεί την ασφαλή οδήγηση, στοχεύει να προσφέρει κάθε στιγμή περισσότερα στους πελάτες της.

* Η ανάπτυξη της εφαρμογής παρέχεται από την εταιρία OSeven.