Ζούμε στον μοναδικό κόσμο της αυτοκίνησης. Το δικό μας όχημα μας κάνει ανεξάρτητους, μας οδηγεί σε αυτούς που αγαπάμε, μας ανοίγει τον δρόμο της χαράς, της περιπέτειας, της ανακάλυψης, της δουλειάς. Η μέση απόσταση που καλύπτουμε καθημερινά με το προσωπικό μας όχημα πολλαπλασιάζεται χρόνο με τον χρόνο.

Υπάρχει όμως και η αρνητική πλευρά! Τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας αυξάνονται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Δεν περνά ούτε μία μέρα χωρίς κάποιος να τραυματιστεί σοβαρά ή να χάσει τη ζωή του. Κι όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως η οδική ασφάλεια είναι μία σύνθετη έννοια και ότι πολλοί παράγοντες την επηρεάζουν. Είναι θέμα υποδομών, εμπέδωσης του ΚΟΚ, εξέλιξης της τεχνολογίας, κατάστασης των οχημάτων, αλλά πάνω από όλα δική μας υπόθεση.

Smart Drive

Γιατί εμείς οι οδηγοί αποτελούμε ίσως τη σημαντικότερη παράμετρο της οδικής ασφάλειας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η πλειοψηφία των τροχαίων ατυχημάτων οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, όπως η χρήση κινητού και η μέθη. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία πως έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε και ότι η ανάγκη για μείωση ή ακόμα καλύτερα για εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων φαίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ.

Smart Drive

Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκίνητου που επιβραβεύει την οδήγησή μας

Για αυτό κι εμείς στην Anytime ερχόμαστε να δώσουμε ένα έξτρα κίνητρο για ασφαλέστερη οδήγηση με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive και τη βοήθεια της τηλεματικής τεχνολογίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί μέσω της εφαρμογής Smart Drive Greece, την οποία κατεβάζουμε κι εγκαθιστούμε στο κινητό μας.

H έξυπνη εφαρμογή αναλύει τις διαδρομές που κάνουμε με το αυτοκίνητό μας, αξιολογεί τον τρόπο οδήγησή μας κι ανάλογα επιβραβεύει την επίδοσή μας ανά μέρα, εβδομάδα ή μήνα. Έτσι, όσο περισσότερο τηρούμε τα όρια ταχύτητας, αποφεύγουμε το κινητό μας την ώρα που οδηγούμε, επιταχύνουμε κι επιβραδύνουμε ομαλά, το Smart Drive αναγνωρίζει την προσπάθειά μας κι επιβραβεύει την προσεκτική μας οδήγηση, εξασφαλίζοντάς μας έως 20% έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου μας, ανάλογα με το συνολικό μας σκορ.

Με λίγα λόγια το Smart Drive ενθαρρύνει συνεχώς τη σωστή οδηγική μας συμπεριφορά, ενώ μπορούμε μέσω της εφαρμογής να δούμε συγκεκριμένα σημεία που θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα, αλλά και να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους οδηγούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Επιπλέον, επωφελούμαστε με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Smart Points και μπορούμε να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς και challenges με σημαντικά δώρα.

Smart Drive

Mε τα Smart Points του Smart Drive βοηθάμε όσους το χρειάζονται

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα για όλους όσους έχουν επιλέξει να ασφαλιστούν σε κάποιο από τα προγράμματα του Smart Drive είναι τα Smart Points, ένα νέο σύστημα επιβράβευσης που προωθεί την κοινωνική μας υπευθυνότητα. Έτσι, για κάθε διαδρομή που κάνουμε με ασφάλεια και συγκεντρώνουμε σκορ τουλάχιστον 40 στα 100 σε κάθε κατηγορία, κερδίζουμε Smart Points. Μπορούμε να εξαργυρώσουμε τα Smart Points με τη μορφή κουπονιού π.χ. κερδίζοντας έκπτωση στην παραγγελία μας μέσω e food ή να τα δωρίσουμε σε έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό (ΜΚΟ) της επιλογής μας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε κάτι εμείς. Ο οργανισμός αυτός μπορεί να είναι η Οργάνωση Γη, τα Παιδικά Χωριά SOS ή η Make Roads Safe Hellas κι έχουμε επιλογές στη δωρεά μεταξύ 25, 50 ή 100 smart points.

Από ότι καταλαβαίνουμε τα οφέλη του Smart Drive είναι πολλά! Κίνητρα για ασφαλέστερη οδήγηση, έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου και βοήθεια σε όσους το χρειάζονται!

Διάλεξε κι εσύ το πρόγραμμα Smart Drive με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και ξεκίνα να κερδίζεις!