Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η τεχνολογία, το διαδίκτυο και οι «έξυπνες» εφαρμογές, αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και σε βοηθούν να κάνεις τη ζωή σου περισσότερο εύκολη και ασφαλέστερη, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Ένας από τους τομείς, λοιπόν, ο οποίος αναβαθμίζεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι των αυτοκινήτων και της οδήγησης. Για παράδειγμα υπάρχουν στη διάθεσή σου apps και λύσεις που σε βοηθούν να απολαμβάνεις περισσότερη ασφάλεια και να βελτιώνεις την οδήγησή σου.

Έτσι, λειτουργεί και το Smart Drive, το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime αποκλειστικά για σένα που οδηγείς προσεκτικά και θες να επιβραβεύεσαι κάθε στιγμή, με χαμηλότερα ασφάλιστρα, έπαθλα και δώρα.

Smart Drive

Πώς λειτουργεί το Smart Drive;

Το Smart Drive συνδέεται με την εφαρμογή Anytime SmartDrive Greece που εγκαθιστάς στο κινητό σου και σε βοηθάει να οδηγείς σωστά και ασφαλέστερα και να κερδίζεις έως και 20% έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου σου.

To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι:

1.Να επιλέξεις το πρόγραμμα Smart Drive με τις καλύψεις που θέλεις.

2.Να κατεβάσεις στο κινητό σου το app Anytime SmartDrive Greece από App Store ή Play Store.

3.Να συνδεθείς στην εφαρμογή με τις οδηγίες που θα σου στείλουμε στο e-mail σου.

Smart Drive

Mε ποια κριτήρια αξιολογείται η οδήγησή σου;

H εφαρμογή αξιολογεί κάθε διαδρομή που κάνεις σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • Τη διατήρηση του ορίου ταχύτητας
  • Την αποφυγή χρήσης κινητού κατά την οδήγηση
  • Το προοδευτικό φρενάρισμα
  • Την ομαλή επιτάχυνση

Όσο πιο καλά οδηγείς, τόσο περισσότερο αυξάνεις το γενικό σου σκορ. Έτσι, εξασφαλίζεις έως 20% έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου σου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεις περισσότερο την οδηγική σου συμπεριφορά, αφού η εφαρμογή σου δείχνει τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Και όχι μόνο…

Με το Smart Drive έχεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις εκπτώσεις, δώρα και εκπλήξεις μέσα από διαγωνισμούς και challenges!

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή Anytime SmartDrive Greece εντελώς δωρεάν. Ακόμα κι εσύ που δεν είσαι πελάτης μας, μπορείς για 2 μήνες να κατεβάσεις την εφαρμογή, να τη δοκιμάσεις και να βελτιώσεις τον τρόπο που οδηγείς. Πάλι κερδισμένος θα είσαι!

Μάθε περισσότερα και δες πώς μπορείς να κερδίζεις εδώ