Στην Anytime προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρίσκουμε λύσεις, που ν΄ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, για να έχεις μια πιο εύκολη και απλή καθημερινότητα. Ιδιαίτερα σ΄ αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, που ζούμε, θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, προσφέροντάς σου κάθε στιγμή περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, θεωρούμε ότι είναι πιο δίκαιο, όσοι οδηγούν λιγότερο, να έχουν και πιο οικονομικά ασφάλιστρα, κερδίζοντας έτσι περισσότερο. Γι΄ αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Short Drive με την τεχνολογία του Buy The Mile.

Τι είναι το πρόγραμμα Short Drive και σε ποιους απευθύνεται;

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκίνητου Short Drive συνδέονται με τα χιλιόμετρα, που κάνει το αυτοκίνητο. Απευθύνονται σε όσους χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για μικρές διαδρομές, αλλά και σε όσους έχουν δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιούν ένα από τα δύο λιγότερο ή προτιμούν άλλο μέσο μεταφοράς.

Γι΄ αυτό και έχουν χαμηλότερη τιμή και πιο δίκαια ασφάλιστρα. Είναι όμως και το καταλληλότερο πρόγραμμα για σένα, που όλο αυτό το διάστημα που #menoumespiti, οδηγείς λιγότερο, αφού σου εξασφαλίζει πιο οικονομικά ασφάλιστρα, από €98,70 τον χρόνο.

Ξεκινάς με 3.000 χιλιόμετρα τον χρόνο και μπορείς, αν τα ξεπεράσεις να προσθέσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα, μόνο με €20. Όλο όμως αυτό το διάστημα που #menoumespiti, εμείς σου κάνουμε δώρο τα χιλιόμετρά σου!

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Short Drive;

Το Short Drive λειτουργεί με την τηλεματική συσκευή OBD, που τοποθετείται πολύ εύκολα στην ειδική θύρα που έχει το αυτοκίνητό σου και τη λαμβάνεις εντελώς δωρεάν με courier. Λόγω όμως των συγκεκριμένων συνθηκών, τη συσκευή OBD θα τη λάβεις, όταν θα σταματήσουν τα περιοριστικά μέτρα εξάπλωσης του ιού. Όλο αυτό το διάστημα θα έχεις κανονικά ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς όμως να καταγράφονται τα χιλιόμετρά σου.

Ποια προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου διαθέτει η Anytime;

Η Anytime διαθέτει 2 προγράμματα ασφάλισης Short Drive, για το αυτοκίνητό σου, ανάλογα με τις καλύψεις που θέλεις:

Το Basic Short Drive 3.000, που είναι η ιδανική λύση για σένα, που θέλεις την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Value Short Drive 3.000, που είναι η ολοκληρωμένη λύση για σένα, που θέλεις πλήρη Οδική Βοήθεια και πρόσθετες καλύψεις, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λ.π.

Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Short Drive, δημιουργήθηκε για σένα που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό στις καλύψεις και στα προνόμιά σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο anytime.gr , να απαντήσεις σε 5 απλές ερωτήσεις και να αποκτήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά την ασφάλεια αυτοκινήτου που θέλεις. Κι όλα αυτά από την ασφάλεια του σπιτιού σου!