Ταξιδεύεις με το αυτοκίνητο σου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θέλεις να απολαύσεις τη διαδρομή σου με περισσότερη ασφάλεια; Στην Αnytime βρήκαμε τον τρόπο. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη Νέα Οδό για να δημιουργήσουμε το «Safety Pit Stop»!

Τι είναι το «Safety Pit Stop»

Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στο οποίο κάθε οδηγός που διασχίζει την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία και επισκέπτεται το γνωστό Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Σείριος, θα μπορεί να κάνει έλεγχο στο αυτοκίνητό του εντελώς δωρεάν. Το Safety Pit Stop  θα λειτουργήσει για δύο ημέρες, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, 14:00 -20:00 και το Σάββατο 15 Ιουνίου, 09:00 -17:00.

Τι περιλαμβάνει ο έλεγχος

Στο Safety Pit Stop, θα διενεργείται έλεγχος ταξιδίου 7 σημείων από το εξειδικευμένο προσωπικό και τους τεχνικούς του CAR POINT, του ιδιόκτητου συνεργείου της INTERAMERICAN, μέσα σε 5 περίπου λεπτά. Ο έλεγχος θα αφορά σε:

    • Στάθμη νερού
    • Κατάσταση μπαταρίας
  • Υγρά φρένων
  • Υγρά τιμονιού
  • Λάδι κινητήρα
  • Πίεση ελαστικών
  • Έλεγχο φώτων

Παράλληλα, όπου κρίνεται αναγκαίο, θα γίνεται συμπλήρωση σε υγρά, λάδια και αέρα, εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, για όσα αυτοκίνητα συμμετέχουν στο Safety Pit Stop, τα Flocafe Espresso Room & Goodys Burger House προσφέρουν 20% έκπτωση, σε όλα τα προϊόντα.

Προσβλέποντας σε ένα κόσμο με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση, στην Anytime εμπλουτίζουμε, με αυτό τον τρόπο, τη συνεργασία που, ήδη, έχουν αναπτύξει η INTERAMERICAN και η Νέα Οδός. Στόχος της συνεργασίας είναι η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιούνται εντός του αυτοκινητοδρόμου, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση οδήγησης και ενισχύοντας την ασφάλεια στο δρόμο, όχι μόνο των πελατών μας, αλλά όλων των οδηγών.