Φέτος το καλοκαίρι δε χρειάζονται πλάνα μηνών για να οργανώσεις τις διακοπές σου και να βρεις το τέλειο ξενοδοχείο. Η λύση μπορεί να είναι πολύ πιο απλή -και οικονομική- και ονομάζεται camping. Εμείς σου προτείνουμε μερικούς προορισμούς στους οποίους μπορείς να πας πολύ εύκολα κι απλά με το αυτοκίνητό σου και να απολαύσεις ήρεμες και οικονομικές διακοπές σε πανέμορφες παραλίες!

Σίμος – Ελαφόνησος

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου και δεν είναι υπερβολή. Το ακόμα καλύτερο είναι πως μπορείς να την έχεις δίπλα σου και να την απολαύσεις όσο θες, καθώς συνδέεται με το οργανωμένο camping της περιοχής. Το τέλος της μέρας σε βρίσκει γεμάτο/η θάλασσα και ήλιο και να απολαμβάνεις εξαιρετικό φαγητό στο νησί, αλλά και χορό, αν θελήσεις να το πας μέχρι αργά! Εναλλακτικά, απλά γέμισε τις μπαταρίες σου για την επόμενη μέρα γεμάτη παραλία!

Αρμενιστής – Χαλκιδική

«Σαν την Χαλκιδική δεν έχει» και ίσως είναι αλήθεια.😊 Η περιοχή κρύβει πολλές ομορφιές και μία από αυτές είναι το συγκεκριμένο camping. Κοντά σε πολλές παραλίες, αλλά κι ένα δάσος για εξερεύνηση αν βαρεθείς τα γαλαζοπράσινα νερά. Προσφέρεται για όλους τους τύπους life-style, καθώς μπορείς να κάνεις πρωινή yoga και pillates έως water sports!

Φοίνικες – Φοινικούντα Μεσσηνίας

Ένα πιο old-school σκηνικό camping που έχει λείψει σε πολλούς, ενώ είναι ιδανικό για οικογένειες. Απλότητα όμως δε σημαίνει στέρηση ανέσεων, καθαριότητας και καλού φαγητού. Εδώ είναι εγγυημένα όλα αυτά και bonus η δανειστική λογοτεχνική βιβλιοθήκη για το απόλυτο «λιώσιμο» στην παραλία. Για να ξεπιαστείς πετάξου μέχρι το μικρό νησάκι Σαπιέντζα.

Λύχνος – Πάργα

Μία έκταση 20 στρεμμάτων στην οποία μπορείς να στήσεις σκηνή ή να μείνεις ακόμη και σε ένα πολυτελές studio. Υπέροχη ακτή η οποία θα σε κάνει να αφήσεις την οδήγηση και να απολαύσεις την ομορφιά του τόπου. Άμα είσαι fan της θάλασσας, τότε κάνε καταδύσεις να δεις τις σπηλιές!

Σε όλα αυτά τα μοναδικά μέρη πας με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Για να νιώθεις λοιπόν τη σιγουριά που χρειάζεσαι κάθε στιγμή και αυτό το καλοκαίρι, κάνε ασφάλεια αυτοκινήτου στην Anytime. Βρες τις καλύψεις που θέλεις και απόλαυσε τις διακοπές σου με τον καλύτερο τρόπο.