Αλήθεια, πόσα πράγματα κάναμε το τελευταίο διάστημα από το σπίτι μας; Ξαφνικά η τηλεργασία έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας, μάθαμε να επικοινωνούμε από το σπίτι μας, να διασκεδάζουμε, να κάνουμε τις συναλλαγές μας, να παρακολουθούμε online τα μαθήματά μας.

Κάναμε το σπίτι μας γυμναστήριο, εστιατόριο, μπαράκι, το μέρος που συναντιόμαστε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Το νιώσαμε πιο δικό μας. Κι όντως το σπίτι μας έχει ξεχωριστή σημασία στη ζωή μας. Είναι ο χώρος μας, έχει κάτι από την αύρα και την προσωπικότητά μας. Το έχουμε φτιάξει με μεράκι και νιώθουμε την ανάγκη να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε.

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ σημαντικό να ασφαλίσουμε το σπίτι μας!

Γιατί αξίζει να ασφαλίσουμε το σπίτι μας;

σπίτι
 • Το σπίτι μας σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί το καταφύγιό μας, κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας, δίνει ασφάλεια σε εμάς και στα δικά μας πρόσωπα.
 • Στο σπίτι μας έχουμε επενδύσει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Έχουμε ξεχωριστές και ιδιαίτερες αναμνήσεις. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με ασφάλεια κι ευκολία από το σπίτι μας.
 • Το σπίτι μας και το περιεχόμενό του είναι σημαντικά περιουσιακά στοιχεία και αξίζει να τα προστατεύουμε. Είναι τα αγαπημένα μας αντικείμενα, είναι το laptop μας, η τηλεόρασή μας, η κουζίνα μας, οι συσκευές μας, τα ρούχα μας. Το σπίτι μας είναι όλα όσα αγαπάμε!
 • Με την ασφάλεια κατοικίας προστατεύουμε το σπίτι μας και το περιεχόμενό του από κάποιο απρόβλεπτο συμβάν, όπως είναι η φωτιά, η διαρροή σωληνώσεων, τα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα, βροχή), η κλοπή, ο σεισμός, το βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και μικροζημιές που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητά μας.
 • Σε περίπτωση απρόβλεπτου περιστατικού ή ζημιάς, το σπίτι μας και το περιεχόμενό του θα είναι και πάλι όπως πριν.
 • Σε περίπτωση στεγαστικού δανείου η ασφάλιση είναι υποχρεωτική, αλλά η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας είναι δική μας απόφαση.
 • Η ασφάλιση του σπιτιού μας κοστίζει πολύ λιγότερα απ΄ όσο πιστεύουμε. Πολλές φορές μάλιστα είναι πιο οικονομική και από την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας.

Χρειάζεσαι κι άλλους λόγους εκτός από όλους αυτούς;

Γιατί να ασφαλίσεις το σπίτι σου στην Anytime;

σπίτι

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να ασφαλίσεις το σπίτι σου, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα νέα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού της Anytime.

 • Έχουν πολύ οικονομικά ασφάλιστρα και διαλέγεις εσύ τις καλύψεις που θέλεις, αλλά και τη διάρκεια και τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί.
 • Είναι κατάλληλα τόσο για ενοικιαστές, όσο και για ιδιοκτήτες με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο.
 • Μπορείς να ασφαλίσεις το κτίριο, το περιεχόμενο του σπιτιού σου ή και τα δύο.
 • Θα έχεις αποζημίωση σε περίπτωση φωτιάς, κλοπής, βραχυκυκλώματος, θραύσης τζαμιών και τυχαίων καθημερινών ζημιών, ακόμα κι αν χάσεις τα κλειδιά σου. Επιπλέον, θα αποζημιωθείς αν χάσεις κάποια ενοίκια, θα καλυφθεί το μερίδιό σου, αν προκύψει κάποια ζημιά στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σου, αλλά και στο parking ή στην αποθήκη σου. Εσύ θα επιλέξεις, αν θες να προσθέσεις στο συμβόλαιο σου το σεισμό, τα καιρικά φαινόμενα και τη διαρροή/θραύση σωληνώσεων.
 • Όποια ζημιά κι αν πάθει το σπίτι σου, θα είναι και πάλι όπως πριν.
 • Αν έχεις ασφαλίσει το αυτοκίνητό σου στην Anytime, έχεις 10% επιπλέον έκπτωση στο ασφαλιστήριο του σπιτιού σου. Επικοινώνησε μαζί μας στο 210-94 60 000 τις εργάσιμες μέρες, 8:00 – 20:00, για να μάθεις πώς μπορείς να αποκτήσεις την έκπτωση.

Το σημαντικό είναι να νιώθεις ασφάλεια στο σπίτι σου! Για αυτό μην αργείς! Μπες στο anytime.gr, δες τα 3 μας προγράμματα, διάλεξε τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και νιώσε κάθε στιγμή την ηρεμία που χρειάζεσαι.