Στην Anytime θέλουμε να κυκλοφορείς με περισσότερη ασφάλεια στον δρόμο, να έχεις μία πιο εύκολη και ξέγνοιαστη καθημερινότητα. Για αυτό και αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας με νέες καλύψεις, για να σου προσφέρουμε περισσότερες επιλογές και να βρίσκεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και σε εξυπηρετεί καλύτερα. Μία νέα λοιπόν και πολύ χρήσιμη κάλυψη είναι η «Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού» που είναι διαθέσιμη σε όλα τα προγράμματα αυτοκίνητου της Anytime.

Είναι προαιρετική, εσύ αποφασίζεις αν θα την προσθέσεις στο συμβόλαιό σου ή όχι, έχει πολύ προσιτή τιμή και το κυριότερο σε διευκολύνει απίστευτα αν τυχόν γίνει κάποιο ατύχημα.

Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού

 

Τι καλύπτει όμως η «Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού»;

Λοιπόν θα στο εξηγήσω πολύ απλά! Αν τυχόν γίνει κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητό σου κι εσύ δε φταις, αποζημιώνεσαι απευθείας από την Anytime, ακόμη και αν η εταιρεία που είναι ασφαλισμένος ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα δεν είναι στον Φιλικό Διακανονισμό.

Δε χρειάζεται δηλαδή να επικοινωνήσεις με την εταιρεία του υπεύθυνου οδηγού για το ατύχημα, να χάσεις πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου και το κυριότερο να αργήσεις να αποζημιωθείς, όπως γίνεται δηλαδή συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αν επιλέξεις τη συγκεκριμένη κάλυψη, αποζημιώνεσαι απευθείας από εμάς, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ.

Μέχρι ποιο ποσό καλύπτεσαι;

Mε τη συγκεκριμένη κάλυψη καλύπτονται οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημά σου μέχρι €6.000 ανά ατύχημα, αλλά και οι σωματικές βλάβες του οδηγού και των συνεπιβατών μέχρι €12.000 ανά ατύχημα. Στην κάλυψη των σωματικών βλαβών περιλαμβάνεται πέρα από τα έξοδα θεραπείας και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, μέχρι €30 τη μέρα.

Σε περίπτωση λοιπόν που γίνει κάποιο ατύχημα μην παραλείψεις να καλέσεις την Τροχαία, για να καταγράψει το συμβάν και φυσικά να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε μέσω της εφαρμογής Drive On της INTERAMERICAN είτε μέσω του 1158. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου για να βγάλουμε φωτογραφίες τα οχήματα και να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείς.

Ποια είναι τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime;

H Anytime διαθέτει 3 πλήρη προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου.

Το Basic: Ιδανική λύση αν επιθυμείς τις υποχρεωτικές από τον νόμο καλύψεις και μεταφορά του οχήματος από ατύχημα.

Το Value: Ολοκληρωμένη λύση αν επιθυμείς και εκτός από τις υποχρεωτικές καλύψεις πλήρη Οδική βοήθεια και προστασία από φωτιά, κλοπή, πλημμύρες και πολλά περισσότερα.

Το Premium: Μικτή ασφάλιση για ό,τι κι αν συμβεί στο αυτοκίνητό σου, ανεξάρτητα με το ποιος φταίει.

Σε όλα τα προγράμματα μπορείς να προσθέσετε τη Νομική προστασία, τη Θραύση κρυστάλλων και την Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού. Επιπλέον, στο πρόγραμμα Basic είναι προαιρετική κάλυψη η πλήρης Οδική Βοήθεια και στο Value η ενοικίαση οχήματος.

Διάλεξε λοιπόν το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου και μην παραλείψεις να συμπεριλάβεις και την Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού, γιατί θα διευκολύνθείς αφάνταστα σε περίπτωση ατυχήματος!