Στην Anytime θέλουμε να ξεπερνάμε τα παραδοσιακά όρια της ασφάλισης, να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και να προσφέρουμε «κάθε στιγμή περισσότερα» σε όσους το χρειάζονται περισσότερο.

Για αυτό κι έχουμε ξεκινήσει μία πολύ ξεχωριστή ενότητα εκπομπών στο Instagram της Anytime, το «Προσκαλώ για καλό», όπου η Κατερίνα Ζαρίφη προσκαλεί κάθε φορά έναν ξεχωριστό καλεσμένο και συζητούν για κάποιο θέμα σχετικό με την καθημερινότητά μας, αλλά και όσους αξίζουν περισσότερα και χρειάζονται την προσοχή μας.

Προσκαλώ για καλό

Στο 2 Live του «Προσκαλώ για Καλό» ήταν καλεσμένη η κα. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του «Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος)». Συζήτησαν με την Κατερίνα για το σημαντικό έργο του οργανισμού που πραγματοποιεί ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντας στιγμές αγάπης, δύναμης κι ευτυχίας. Σύμφωνα με το Make-A-Wish μία ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού των παιδιών για τη θεραπεία και επηρεάζει πολύ θετικά την υγεία των παιδιών.

Αναφέρθηκαν ακόμη, στο πώς ξεκίνησε το Make-A-Wish στην Αμερική, αλλά και στην Ελλάδα, στον τρόπο λειτουργίας του, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο οργανισμός λόγω της πανδημίας, στο σημαντικό έργο του εθελοντισμού, στο πώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει, αν επιθυμεί, αλλά και πώς μπορούν να επικοινωνήσουν οι οικογένειες με το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Μοιράστηκαν μοναδικές ιστορίες ελπίδας, ιστορίες που γεμίζουν με νόημα τη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους. Το Make-A-Wish Ελλάδος έχει ήδη πραγματοποιήσει 2.600 ευχές παιδιών στην Ελλάδα και πολλά από αυτά τα παιδιά είναι τώρα εθελοντές και βοηθούν στην εκπλήρωση άλλων ευχών.

Προσκαλώ για καλό

Κι επειδή σε όλους αξίζει να έχουν κάθε στιγμή περισσότερες ευχές που να εκπληρώνονται, και κυρίως σε παιδιά – ήρωες, στην Anytime στηρίζουμε το έργο  του Make-A-Wish Ελλάδος και πραγματοποιούμε την ευχή ενός παιδιού, θέλοντας να χαρίσουμε περισσότερη χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Γιατί κάθε στιγμή είναι στιγμή για μία ευχή!😊

Μπορείς να παρακολουθήσεις το Live εδώ