Σήμερα, 7 Απριλίου, η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να δίνουμε έμφαση στο υγιεινό τρόπο ζωής, στις ανάγκες του οργανισμού και στην πρόληψη.

Θωρακίζουμε τον οργανισμό μας διαφυλάσσοντας τη σωματική και ψυχική υγεία, αλλάζουμε στάση ζωής, υιοθετώντας υγιή πρότυπα και συμπεριφορές και αυξάνουμε με τον τρόπο αυτό το προσδόκιμο της ζωής.

Στρέφουμε το βλέμμα μας στην πρόληψη και βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής, γιατί η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Λειτουργεί ευεργετικά στον οργανισμό και συμβάλλει στη φροντίδα της υγείας.

Παραδίδουμε επάξια τη θέση της παραδοσιακής ιατρικής στη σύγχρονη άποψη της υγείας, συμβουλεύοντας τον κάθε ένα από εμάς για πρόληψη και πρώιμη διάγνωση παθήσεων.

Βεβαία η πρόληψη δε βασίζεται μόνο στην τακτική επίσκεψη σε γιατρό με σκοπό να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα για ασθένεια ή για χρόνια πάθηση, αλλά και στο ετήσιο check – up. Το γεγονός αυτό καθιστά την φροντίδα της υγείας αφενός μεν πιο οικονομική, αφετέρου δε προσιτή σε όλους. Γιατί η σωστή ακολουθία του τρίπτυχου είναι πρόληψη – διάγνωση – θεραπεία.

Ένα τρίπτυχο που όπως φαίνεται η Anytime γνωρίζει πολύ καλά, καθώς δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς δύο ξεχωριστά προγράμματα ασφάλισης υγείας το νοσοκομειακό πρόγραμμα Anytime Heath Value και το Anytime First Care που σας προσφέρει απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και εξετάσεις σε γιατρούς.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός των δύο προγραμμάτων σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες, νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία και άμεση υποστηρίξει για οτιδήποτε και αν συμβεί, με πολύ οικονομικά ασφάλιστρα.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλισης υγείας πατήστε εδώ.