Ζούμε στην εποχή της «εξυπνάδας», αφού η τεχνολογία καθημερινά αλλάζει τη ζωή μας και φέρνει νέες καινοτομίες και ευκολίες. Μία από αυτές είναι το «smart home», δηλαδή ο εξοπλισμός του σπιτιού μας με συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, έχουν πλήθος αυτοματισμών και μπορούμε να τις ελέγξουμε ανά πάσα στιγμή μέσα από το κινητό μας.

Ας δούμε μερικές λύσεις που σίγουρα αξίζουν να έχουν μία θέση στην καθημερινότητά μας:

smart home GIF by Banggood

Έξυπνος φωτισμός

Αν ξεχνάς συχνά τα φώτα του σπιτιού αναμμένα, τότε αυτή η τεχνολογία δημιουργήθηκε για εσένα. Εκτός από το να σβήνουν τα φώτα αυτόματα, όταν είσαι εκτός σπιτιού, υπάρχει η δυνατότητα η ένταση να ρυθμίζεται ανάλογα τον φυσικό φωτισμό χωρίς να κουράζονται τα μάτια μας.

smart home link GIF by JBL Audio

Bluetooth ηχεία

Ξέχνα τις μεγάλες στερεοφωνικές εγκαταστάσεις και τα δεκάδες καλώδια. Τα Bluetooth ηχεία σε συνοδεύουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου. Πάρε μαζί -κυριολεκτικά- την αγαπημένου σου μουσική όπου και αν πας!

roomba GIF

Σκούπα ρομπότ

Ξέχνα το πολύωρο καθάρισμα μετά τη δουλειά. Ενεργοποίησε απ’ όπου και αν είσαι τη ρομποτική σκούπα και αυτή θα αναλάβει να καθαρίσει για εσένα. Εκτός από αυτές που ρουφούν τη σκόνη, υπάρχουν και μοντέλα που προσφέρουν σφουγγάρισμα για έξτρα καθαριότητα.

smart home tech GIF

Έξυπνα κλιματιστικά

Σου έχει συμβεί να γυρνάς στο σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα στους δρόμους και το σπίτι σου να έχει θερμοκρασία κατάψυξης ή υπερβολικής ζέστης το καλοκαίρι; Λίγο πριν φτάσεις στο σπίτι σου, ενεργοποίησε το air condition σου στην κατάλληλη θερμοκρασία και προετοίμασε τον χώρο σου για να σε υποδεχθεί!

Smart Genius GIF by YoungerTV

Ανιχνευτές κίνησης / κάμερες

Η ασφάλεια του χώρου μας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Πάνω σε αυτήν την ανάγκη έρχονται να πατήσουν οι ανιχνευτές κίνησης και οι έξυπνες κάμερες, που μας βοηθούν να επιβλέπουμε ανά πάσα στιγμή τον χώρο μας. Γίνονται τα «μάτια» και τα «αυτιά» του σπιτιού μας, αυξάνοντας την αίσθηση ασφάλειας όταν απουσιάζουμε, αλλά και όταν είμαστε μέσα στο σπίτι μας.

Η τεχνολογία κάνει πιο εύκολη, άνετη και ευχάριστη τη ζωή στον χώρο μας και μία ασφάλεια κατοικίας μάς εξασφαλίζει πως ό,τι κι αν συμβεί το σπίτι μας θα είναι και πάλι όπως πριν.

Μπες στο anytime.gr, πάρε προσφορά σε λίγα μόνο λεπτά και προστάτευσε το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του ή και τα δύο με 10% επιπλέον έκπτωση, από φωτιά, κλοπή, σεισμό, ζημιές από νερά και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

Μία ασφάλιση κατοικίας είναι πιο προσιτή από ότι πιστεύεις! Διαπίστωσέ το κι εσύ!