Σε λίγες μέρες το κουδούνι θα ξαναχτυπήσει και όλα τα παιδιά θα βρεθούν στα θρανία τους για μία νέα σχολική χρονία.

Τώρα λοιπόν που η σχολική περίοδος ξεκινάει είναι πιθανόν το παιδί σας να κολλήσει κάποια από τις πολλές ιώσεις που κυκλοφορούν. Εμείς λοιπόν, σας προτείνουμε ορισμένους απλούς καθημερινούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατέψετε:

  • Ο ύπνος είναι πολύτιμος και καθιστά τον οργανισμό πιο ανθεκτικό στα μικρόβια και τους ιούς. Ενισχύστε τον οργανισμό του παιδιού σας, φροντίζοντας να συμπληρώνει τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου.
  • Η καλή διατροφή είναι το Α και το Ω. Η Κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C. Ενασωματώστε στο γεύμα του παιδιού σας φρούτα και λαχανικά και θωρακίστε τον οργανισμό του.
  • Η καλή φυσική κατάσταση αυξάνει την αντοχή και συμβάλλεια στην τόνωση των οργανικών λειτουργιών του σώματος. Βάλτε, λοιπόν στο πρόγραμμα του παιδιού σας ένα άθλημα της αρεσκείας του, συνδυάζοντας την υγεία με τη διασκέδαση.
  • Σχολαστικό πλύσιμο των χεριών πριν και μετά από κάθε γεύμα ή σε περίπτωση που το παιδί αγγίξει κάτι βρόμικο.
  • Αερίστε καλά τους κλειστούς χώρους και απομακρύνετε τη σκόνη από τα έπιπλα και τα λούτρινα αρκουδάκια.

Θυμηθείτε! Το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Anytime Health Value είναι η καλύτερη λύση για  το παιδί σας. Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του προγράμματος στο www.anytime.gr και ασφαλιστείτε με ένα τηλεφώνημα στα 801 11 30000 & 210 94 60000.