Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους χώρους του σπιτιού σου. Δεν έχει τόση σημασία αν είναι μεγάλο ή μικρό, ρετιρέ ή ισόγειο, σου αρέσει να απολαμβάνεις τον καφέ σου κάθε πρωί ή το κρασάκι σου τα βράδια. Ειδικά τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά, περνάς ακόμα περισσότερο χρόνο στο μπαλκόνι σου.

Για αυτό κι εμείς σου προτείνουμε μερικά εύκολα, απλά και οικονομικά tips, για να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου και να το μετατρέψεις στον πιο όμορφο και στυλάτο χώρο του σπιτιού σου.

Κάνε το μπαλκόνι σου ένα μικρό κήπο

Για αρχή γέμισέ το με γλάστρες, γλαστράκια και κάθε λογής λουλούδια. Βάλε όποια και όσα λουλούδια σου αρέσουν. Είτε είναι ψεύτικα, είτε αληθινά θα του δώσουν άλλη εικόνα και εσύ θα χαίρεσαι να τα βλέπεις. Προτίμησε πολύχρωμες γλάστρες και στόλισέ τες με μερικές λευκές διακοσμητικές πέτρες.

Χρώματα κι αρώματα

Οι ωραίες μυρωδιές το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Και για αυτό η καλύτερη λύση είναι μία και λέγονται αρωματικά κεριά. Συνδύασε διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και χρώματα, τοποθέτησέ τα σε γλάστρες, φαναράκια ή ακόμη και σε παλιά σου βαζάκια. Τα κεριά θα δημιουργήσουν ένα όμορφο και χαλαρό περιβάλλον, ενώ θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά.