Οι νέες τάσεις, οι τεχνολογικές λύσεις και επίκαιρα θέματα που επηρεάζουν τη σχέση των brands με τους καταναλωτές ήταν τα βασικά θέματα στο φετινό συνέδριο «Customer Loyalty Management Conference», που διοργανώθηκε πρόσφατα από την Boussias Communication. Διεθνείς κι Έλληνες ομιλητές αντάλλαξαν ιδέες και παρουσίασαν καλές πρακτικές, υπηρεσίες και λύσεις που διαμορφώνουν την εμπειρία των καταναλωτών.

Από ένα τόσο ενδιαφέρον συνέδριο, που αφορά την αφοσίωση και την επιβράβευση των πελατών, δε θα μπορούσαμε να λείψουμε, αφού στην Anytime θέλουμε να δημιουργούμε μία ιδιαίτερη σχέση ικανοποίησης με τους ανθρώπους που μας προτιμούν για την ασφάλισή τους, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα με τις πράξεις μας κι άλλους να μας εμπιστευτούν. Στη διάρκεια του συνεδρίου προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε βασικά ερωτήματα που μας απασχολούν και θέλουμε να τα προσεγγίσουμε με στόχο να βελτιώνουμε την εμπειρία του καταναλωτή.  

  • Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν ένα ασφαλιστικό προϊόν από ευκολία και όχι από επιθυμία. Πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε σωστά τη συγκεκριμένη επιλογή;
  • Η ασφάλιση είναι μία από εκείνες τις υπηρεσίες που την αγοράζουν οι καταναλωτές πριν τη χρησιμοποιήσουν και προτιμούν να μη χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσουν. Πώς μπορούμε να εντάξουμε περισσότερες λύσεις;
Anytime

Βασική μας αρχή είναι να «ακούμε» τις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων, για να βελτιώνουμε τη ζωή τους με ουσιαστικό τρόπο. Για εμάς, ασφάλεια δε σημαίνει μόνο το να είμαστε δίπλα στον κόσμο στο αναπάντεχο, αλλά να μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη. Για αυτό και ψηφιοποιούμε και απλοποιούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας, βοηθώντας τον κόσμο να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο που τόσο του λείπει από την καθημερινότητά του.

Σε μία εποχή ψηφιακών καινοτομιών εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και ξεπερνάμε τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης, κάνοντας τη ζωή των ασφαλισμένων μας ευκολότερη και καλύτερη. Αναβαθμίζουμε διαρκώς το website μας, για να έχουν οι χρήστες μας μία εύκολη, γρήγορη και ξεχωριστή εμπειρία! Είμαστε σε διαρκή διάλογο με τον κάθε χρήστη ξεχωριστά και μέσω ενός αλγορίθμου μηχανικής μάθησης, διαβάζουμε τις ανάγκες του και προτείνουμε την καλύτερη λύση σύμφωνα με την εμπειρία από πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις καταναλωτών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Anytime

Υιοθετούμε κάθε νέα ιδέα ή εφαρμογή που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων, εξελίσσοντας τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης σε μία νέα γενιά προϊόντων τηλεματικής, που εξασφαλίζουν περισσότερες και δικαιότερες επιλογές. Έτσι, λειτουργούν τα προγράμματα Short Drive (ασφάλιση με το χιλιόμετρο, για όσους δε χρησιμοποιούν αρκετά το όχημά τους και θέλουν να πληρώνουν οικονομικότερα ασφάλιστρα) και Smart Drive (ασφάλιση με βάση την οδηγική συμπεριφορά, για όσους θέλουν να βελτιώνουν συνεχώς τον τρόπο που οδηγούν και να επιβραβεύονται γι΄αυτό).

Ακολουθούμε το πνεύμα της σύγχρονης εποχής για βιώσιμους και ποιοτικότερους τρόπους μετακίνησης, υποστηρίζοντας την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα με στόχο την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Προχωράμε όμως κι ένα βήμα πέρα από την ασφάλιση και προσφέρουμε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση! Σε συνεργασία με άλλα πετυχημένα brands δημιουργούμε λύσεις που διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των ανθρώπων και τους προσφέρουν πραγματική αξία. Λύσεις που αφορούν το service του αυτοκινήτου με έκπτωση στα ανταλλακτικά, το parking, τα καύσιμα, την επιτόπου αλλαγή μπαταρίας στο σημείο της βλάβης, την έκπτωση στη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, την αγορά αξιόπιστου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, την πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και πολλές ακόμα προτάσεις για την ασφαλή μετακίνηση, το σπίτι και συνολικά τη ζωή των ανθρώπων.

Και το σημαντικότερο, είμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται περισσότερο με ενσυναίσθηση κι ανθρωπιά, αφήνοντας το κοινωνικό μας αποτύπωμα.

Όραμά μας είναι ένα καλύτερο αύριο για όλους, για αυτό και θέλουμε να κάνουμε τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, προσφέροντας κάθε στιγμή περισσότερα!