Αν έχεις κι εσύ ασφαλίσει το όχημά σου ή το σπίτι σου στην Anytime, ξέρεις ότι στην υπηρεσία my anytime μπορείς να βρεις ό,τι χρειαστείς για το συμβόλαιό σου εύκολα και γρήγορα;

Για να τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά!

Στην ουσία μπορείς να διαχειρίζεσαι αποκλειστικά εσύ το συμβόλαιό σου ό,τι ώρα κι αν θελήσεις! Για παράδειγμα, έχεις ξεχάσει να εκτυπώσεις το συμβόλαιό σου ή θέλεις ξαφνικά να ταξιδέψεις με το όχημά σου στο εξωτερικό; Μπαίνεις στο my anytime και βρίσκεις το ασφαλιστήριό σου, την πράσινη κάρτα και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο χρειάζεσαι σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Θέλεις να πληρώσεις το συμβόλαιό σου, χωρίς να σου κρατήσει η τράπεζα κάποια προμήθεια; Μπορείς να κάνεις την πληρωμή σου εύκολα και γρήγορα με κάρτα Visa ή Mastercard! Αν πάλι θέλεις να αλλάξεις την κάρτα από την οποία πληρώνεται αυτόματα το συμβόλαιό σου ή τον τρόπο πληρωμής του, για παράδειγμα αντί να πληρώνεις με μετρητά να βάλεις πάγια εντολή και δόσεις, πάλι στο my anytime το κάνεις με τον πιο απλό τρόπο.

Μπορείς ακόμα να αλλάξεις τη διάρκεια του συμβολαίου σου, το πρόγραμμα ασφάλισής σου ή τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Επιπλέον, μπορείς να ελέγχεις την πορεία των φακέλων σου για ζημιές που έχουν προκύψει στο αυτοκίνητό σου ή να ανεβάζεις τα έγγραφα που έχει ζητήσει ο διακανονιστής σου.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές και τις εκπτώσεις του Anytime Club! Προσφορές που έχουν να κάνουν με το όχημά σου (π.χ. έκπτωση στο Parking σου, στην αλλαγή των ελαστικών σου, στο ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου κ.α.), το σπίτι σου (έκπτωση σε είδη σπιτιού, στον καθαρισμό του κ.α.), στα ταξίδια σου, στην ψυχαγωγία σου, ακόμα και στα παιχνίδια των παιδιών σου.

Πώς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο my anytime;

Στο my anytime μπορούν να κάνουν εγγραφή μόνο τα φυσικά πρόσωπα. Η εγγραφή σου γίνεται αυτόματα, ώστε να έχεις ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεσαι. Μετά την έκδοση δηλαδή του συμβολαίου σου, σου στέλνουμε e-mail και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την εγγραφή σου, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στο e-mail σου. Κι αν κάπου έχει παραπέσει αυτό το e-mail, και θέλεις να κάνεις εγγραφή στο my anytime, κάνεις log in βάζοντας το e-mail που μας έχεις δηλώσει και τον κωδικό της αρεσκείας σου.

Μπες στο my anytime και διαχειρίσου εύκολα και γρήγορα το συμβόλαιό σου, όλο το 24ωρο!