Το να μείνεις στο σπίτι , λόγω των μέτρων που ισχύουν για να προστατευτούμε και να περιορίσουμε την εξάπλωση του κοροναϊού, μπορεί να φαντάζει λίγο βαρετό.

Αυτό όμως δε σημαίνει, πως δεν μπορείς να περάσεις ωραία.

Είναι η καλύτερη  λύση, όχι μόνο για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, αλλά και για να ξεκουραστείς και να περάσεις ευχάριστο χρόνο.

Δες λοιπόν, πώς μπορείς να περάσεις ωραία και στο σπίτι σου:

Σπίτι

Παίξε τα παλιά επιτραπέζια

Κάθε σπίτι έχει κρυμμένα κάποια ξεχασμένα επιτραπέζια παιχνίδια. Είναι ευκαιρία να τα βρεις ξανά και να ξεκινήσεις να παίζεις με την οικογένειά σου. Θα θυμηθείς πόσο όμορφα περνούσες, πριν χρόνια.

Σπίτι

Κάνε ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα

Σίγουρα υπάρχουν ταινίες που πάντα ήθελες να δεις, αλλά δεν έβρισκες ποτέ τον χρόνο. Βρες έναν σκηνοθέτη και οργάνωσε το προσωπικό σου κινηματογραφικό αφιέρωμα στον καναπέ του σπιτιού σου. Υπάρχουν άλλωστε πολλές online πλατφόρμες που μπορείς να δεις ό, τι σου αρέσει

Σπίτι

Φτιάξε ένα blog

Εάν νιώθεις λίγο δημιουργικός, τότε γιατί δε φτιάχνεις ένα blog; Μπορείς να το ανοίξεις εύκολα από το σπίτι σου, χωρίς κάποιο κόστος, να γράψεις τις ιστορίες σου, να ανεβάσεις φωτογραφίες και να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι!

Σπίτι

Μαγείρεψε κάτι διαφορετικό

Αφού θα μείνεις στο σπίτι, επίλεξε συνταγές μαγειρικής και ανακάλυψε μέχρι που μπορεί να φτάσει η δημιουργικότητά σου με ό,τι βρίσκεται στο ψυγείο.

Σπίτι

Ξεκίνα το gaming

Εάν παλιά ήσουν fan των video games, μάλλον είναι η ευκαιρία να ανοίξεις τον υπολογιστή σου και να δεις τι ηλεκτρονικά παιχνίδια κυκλοφορούν σήμερα. Σίγουρα θα ενθουσιαστείς και δεν θα καταλάβεις πώς περνάει η ώρα  στο σπίτι παίζοντας τα!

Σπίτι

Κάνε ένα e-course

Εάν λατρεύεις να μαθαίνεις νέα πράγματα, θα πρέπει να ξέρεις πως μπορείς να κάνεις ένα e-course, δηλαδή ένα ηλεκτρονικό μάθημα εξ’ αποστάσεως. Μπορείς έτσι να μάθεις κάτι εντελώς νέο όπως, δημιουργική γραφή, αρχές προγραμματισμού, φιλοσοφία ή φωτογραφία μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Είναι ένας τρόπος να αξιοποιήσεις ποιοτικά όλον αυτόν τον χρόνο στο σπίτι σου και να μάθεις κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον!

Σπίτι

Κάνε γυμναστική στο σπίτι

Τώρα που τα γυμναστήρια είναι κλειστά, μπορείς να διατηρήσεις τη φόρμα σου και από το σπίτι. Υπάρχουν πολλά πρoγράμματα γυμναστικής, που μπορείς να παρακολουθήσεις και να γυμνάσεις όλο σου το σώμα, χωρίς να χρειαστείς εξοπλισμό.

Ας περάσουμε ωραία και δημιουργικά μένοντας σπίτι, μέχρι να περάσει αυτή η περίοδος και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς και πιο δυνατοί στους κανονικούς μας ρυθμούς.