Για τους περισσότερους από εμάς τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου. Είναι η εποχή που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, που όλα γύρω μας είναι στολισμένα, που αλλάζει η διάθεσή μας, που γεμίζουμε θετικές εμπειρίες.

Τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να δώσουμε αξία στα μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα, να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ονειρευτούμε καλές στιγμές και να ξεκουραστούμε.

Παρακάτω σου έχουμε έναν μίνι οδηγό ιδεών για όμορφες στιγμές παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους.

Στην κουζίνα όλοι μαζί

Χριστούγεννα χωρίς να γεμίσει το σπίτι ζάχαρη, να μοσχοβολήσει βούτυρο και αρώματα γλυκών δε γίνεται! Μπορεί να σου φαίνεται ίσως λίγο συνηθισμένο, αλλά πόσες φορές έχεις ευχαριστηθεί τον χρόνο που περνάς στην κουζίνα; Ξεκινήστε όλοι μαζί τα παραδοσιακά γλυκά, δημιουργήστε, αυτοσχεδιάστε και περάστε όμορφα.

 

Χριστούγεννα

Movie Time

Οι γιορτές σημαίνουν χαλάρωση και ξεκούραση. Γέμισε το μπολ με μπόλικα ποπ κορν, επιλέξτε την αγαπημένη σας ταινία, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και ξεκινήστε με κλασικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Χριστούγεννα

Βόλτες στην πόλη

Τα Χριστούγεννα οι πόλεις μας αλλάζουν όψη, μεταμορφώνονται για να υποδεχθούν τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου. Ξεκίνα από τα πάρκα που αγαπάς, κάνε απογευματινές βόλτες στους πιο κεντρικούς δρόμους και απόλαυσε φώτα, χρώματα και τη στολισμένη σου πόλη.

Χριστούγεννα

Χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αλληλεγγύης, είναι η γιορτή της αγάπης, της ελπίδας και της προσφοράς. Εκτός από τα δώρα που κάνουμε στους αγαπημένους μας, ας προσφέρουμε χαρά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο τρόπος είναι απλός! Μαζεύουμε τα ρούχα, τα παιχνίδια και ό,τι άλλο δε χρειαζόμαστε πια και τα χαρίζουμε σε συνανθρώπους μας που θα τους φανούν χρήσιμα.

Χριστούγεννα

Στολίσε όσο περισσότερο γίνεται

Τα Χριστούγεννα το σπίτι έχει την τιμητική του! Όσο πιο στολισμένο είναι το σπίτι μας, τόσο περισσότερο φτιάχνει η διάθεσή μας. Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακόσμησε τα παράθυρα, φτιάξε όμορφες χριστουγεννιάτικες γωνιές, άναψε κεριά και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης κι ευτυχίας.

Και για να έχεις ακόμη πιο ξέγνοιαστη και ήρεμη καθημερινότητα στο σπίτι σου παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς, κάνε ασφάλεια κατοικίας στην Anytime. Προστάτευσε τον αγαπημένο σου χώρο με ελάχιστο κόστος κι επιλέγοντας τις καλύψεις που εσύ θέλεις για το κτίριο του σπιτιού σου, το περιεχόμενό του ή και τα δύο. Αν μάλιστα έχεις ασφαλίσει το αυτοκίνητό σου στην Anytime, έχεις 10% επιπλέον έκπτωση στο ασφαλιστήριο του σπιτιού σου. Επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail home@anytime.gr ή στο 210-94 60 000 τις εργάσιμες μέρες, 8:00 – 20:00, για να μάθεις πώς μπορείς να αποκτήσεις την έκπτωση. 

Καλές γιορτές με υγεία!😊