Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η πανδημία έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στον κόσμο μας, που δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος, όπως άλλωστε ούτε κι εμείς. Έχει αλλάξει ο τρόπος που ζούμε, εργαζόμαστε, επικοινωνούμε, κάνουμε τις συναλλαγές μας. 

Έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητά μας και πηγαίνουμε μπροστά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Καταλαβαίνουμε πλέον πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη επαφή και δίνουμε βάση σε πράγματα που έχουν πραγματική ουσία. Μαζί με εμάς, έχει αλλάξει όμως και ο τρόπος που ταξιδεύουμε. Η ανάγκη μας για ταξίδια είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Θέλουμε να δραπετεύσουμε έστω και για λίγο, να εξερευνήσουμε νέους προορισμούς, να αναζητήσουμε όλα αυτά που τόσο καιρό στερηθήκαμε. Και έχει έρθει επιτέλους η εποχή που ξαναζούμε τη μαγεία των ταξιδιών.

Βέβαια έχουν αλλάξει λίγο και οι προτιμήσεις μας. Δοκιμάζουμε νέους προορισμούς που πάντα θέλαμε να επισκεφτούμε, μέρη που μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλή και που δε συγκεντρώνουν τόσο κόσμο.

Επίσης, ενώ παλιότερα συνηθίζαμε να κυκλοφορούμε στο εξωτερικό με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τώρα επιλέγουμε να ανακαλύψουμε το μέρος που επισκεπτόμαστε με κάποιο εναλλακτικό μέσο μετακίνησης, όπως ένα ποδήλατο ή scooter. Επιπλέον, ξέρουμε πολύ καλά ότι ζούμε σε μία απρόβλεπτη περίοδο που απαιτεί καλό σχεδιασμό πριν ξεκινήσουμε ένα ταξίδι. Άλλωστε και οι ίδιες οι αεροπορικές εταιρίες και τα ξενοδοχεία έχουν αλλάξει πολιτική και προσφέρουν πιο ευέλικτους όρους κράτησης.

Για να απολαμβάνουμε λοιπόν το ταξίδι μας και να αισθανόμαστε ασφαλείς ακόμα κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο, η Anytime είναι και πάλι δίπλα μας και μας προσφέρει τρία προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης με σημαντικά πλεονεκτήματα.

προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Anytime είναι ειδικά σχεδιασμένα για σένα που έχεις ως χώρα αναχώρησης την Ελλάδα και θέλεις να ταξιδέψεις σε οποιονδήποτε προορισμό στη χώρα μας ή στο εξωτερικό για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους. Με διάρκεια από 1 έως 60 μέρες, μπορείς να επιλέξεις ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση ή οικογενειακή και τα παιδιά μέχρι 1 έτους να ασφαλιστούν εντελώς δωρεάν.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Anytime σου εξασφαλίζουν:

  • Καλύψεις για κάθε απρόοπτο περιστατικό, όπως καθυστέρηση ή ακύρωση ταξιδιού
  • Καλύψεις για κάθε επείγον ιατρικό περιστατικό και πρόσβαση σε υπηρεσίες βοήθειας
  • Δωρεάν κάλυψη για καθυστέρηση αποσκευών
  • Καλύψεις για τον Κορωνοϊό (Covid-19)
  • Αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού έως €10.000, εφόσον επιλέξεις τη συγκεκριμένη κάλυψη
  • 24ωρη υποστήριξη, καλώντας το 1010, όπου κι αν βρίσκεσαι σε όλο τον κόσμο

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σού παρέχει την προστασία που χρειάζεσαι! Με όποιο λοιπόν μέσο κι αν επιλέγεις να ταξιδεύεις, διάλεξε το πρόγραμμα που θες κι ασφαλίσου εύκολα και οικονομικά, ξεκινώντας με ηρεμία το επόμενο ταξίδι σου!