Η ζωή μας αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η τεχνολογία και η ψηφιοποίηση είναι πια παντού και έχουν τρυπώσει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε με ακρίβεια έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που ψυχαγωγούμαστε, εκπαιδευόμαστε, επικοινωνούμε, κάνουμε τις αγορές και τις συναλλαγές μας και οργανώνουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα.

Απλοποιεί μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής μας, που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο, κόπο, ίσως και χρήμα, μέχρι τις πιο σύνθετες καταστάσεις. Ζούμε λοιπόν σε μία εποχή ψηφιακών και τεχνολογικών καινοτομιών που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, ευκολότερη και πιο διασκεδαστική. Αλήθεια μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς την τεχνολογία, ακόμα κι αν είσαι από τους πιο παραδοσιακούς τύπους; Μάλλον όχι… Η ψηφιακή επανάσταση ήρθε για να μείνει και αποτελεί έναν συνδυασμό της προηγμένης τεχνολογίας, της επιστήμης της αναλυτικής δεδομένων, αλλά και της επιστήμης των υπολογιστών.

αλγόριθμος

Ένα κρυμμένο μυστικό πίσω από την οθόνη μας

Η εξέλιξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την -όλο και περισσότερη- χρήση και αξιοποίηση των δεδομένων, καθώς και με την ενσωμάτωση εξελιγμένων μεθόδων στατιστικής μοντελοποίησης δημιουργεί στέρεες βάσεις για τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που θα καλύψουν και ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ανθρώπων. Ως δια μαγείας αυτή η αόρατη, μαθηματική διαδικασία μοντελοποίησης μάς δίνει γρήγορες, ακριβείς και προσωποποιημένες απαντήσεις σε ό,τι χρειαζόμαστε. Κατανοεί τις ανάγκες μας και βήμα-βήμα μάς προτείνει τη λύση στην οθόνη μας.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που έρχεται να μας εξασφαλίσει πολύτιμο χρόνο που ξοδεύαμε παλιότερα, αναζητώντας ένα προϊόν στα μαγαζιά. Τώρα η λύση είναι απλή… Χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, μπαίνεις στη σελίδα που θέλεις, αναζητάς το προϊόν που χρειάζεσαι, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά του και αποφασίζεις να πάρεις αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες σου. Αυτό συμβαίνει από τα ρούχα και τα παπούτσια που επιλέγεις, μέχρι την επιλογή προγράμματος ασφάλισης αυτοκίνητου. Οι αλγόριθμοι ήρθαν για να μείνουν για πάντα κοντά μας.

αλγόριθμος

Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος της Anytime;

Στην Anytime ξεπερνάμε τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης και με σύμμαχο την τεχνολογία και τα δεδομένα συνεχίζουμε να καινοτομούμε, αναβαθμίζοντας συνεχώς το website μας, για να έχουν οι χρήστες μας μία εύκολη, γρήγορη και ξεχωριστή εμπειρία! Μέσω ενός αλγόριθμου μηχανικής μάθησης (machine learning) σου προτείνουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου, προσφέροντάς σου μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.  

Φαίνεται τόσο απλό! Εσύ μας δίνεις πολύ γρήγορα λίγες πληροφορίες για το όχημά σου, για σένα και τη χρήση που κάνεις με αυτό, αν δηλαδή κινείσαι αρκετά ή κάνεις λιγότερα χιλιόμετρα και ο αλγόριθμος χρησιμοποιεί τα δεδομένα και την εμπειρία που του προσφέρουν οι χρήστες από τις επιλογές τους. Έτσι, σου προτείνει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει, αλλά και κάποιες έξτρα καλύψεις που είναι πολύ πιθανό να χρειάζεσαι για το όχημά σου. Και το σημαντικότερο σου αιτιολογεί για ποιο λόγο σου προτείνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

αλγόριθμος

Για παράδειγμα, ανάλογα με την ηλικία, τα κυβικά του οχήματός σου και την περιοχή που κινείσαι, σού προτείνει το πιο πλήρες πρόγραμμά μας, Premium, δηλαδή τη μικτή ασφάλιση. Αν παρόλα αυτά το όχημά σου είναι πιο παλιό και η περιοχή που κινείσαι δείχνει ότι χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα με αρκετές καλύψεις, χωρίς να έχεις την κάλυψη των ίδιων ζημιών, σου προτείνει το πρόγραμμα Value. Κι αν χρειάζεσαι απλώς ένα πρόγραμμα, για να κυκλοφορείς νόμιμα και με ασφάλεια στον δρόμο, το σύστημα το καταλαβαίνει και σου προτείνει το πρόγραμμα Basic, με τις υποχρεωτικές από τον νόμο καλύψεις.

Αν κάνεις λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό σου, θα σου προτείνει την επιλογή Short Drive, για να πληρώνεις λιγότερα ασφάλιστρα, αφού δεν το χρησιμοποιείς αρκετά. Αν πάλι οδηγείς προσεκτικά και θέλεις να βγαίνεις κερδισμένος για αυτό, θα σου προτείνει την επιλογή Smart Drive, που σε επιβραβεύει για την ασφαλή οδήγηση με χαμηλότερα ασφάλιστρα, ειδικά αν είσαι νέος οδηγός.

Όμως δε μένει μόνο εκεί! Για εσένα που η ασφάλεια του σπιτιού σου είναι σημαντική και θέλεις να προστατεύεις τον αγαπημένο σου χώρο από καθημερινά απρόοπτα γεγονότα, αλλά και από πιο σοβαρά, όπως φωτιά, σεισμό και έντονα καιρικά φαινόμενα, ο στατιστικός αλγόριθμος της Anytime είναι εκεί για να σου προτείνει το πρόγραμμα με τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. 

Όταν λέμε λοιπόν ότι στην Anytime βρίσκεις την ασφάλεια που πραγματικά θες, το εννοούμε κι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούμε το αποδεικνύει. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή για ό,τι χρειάζεσαι!

καλύτερη καθημερινότητα