Η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων είναι εδώ και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για χριστουγεννιάτικες εξόρμήσεις με το αυτοκίνητό μας. Και επειδή διακοπές σημαίνει ξεκούραση, σου ετοιμάσαμε μία λίστα με εξαιρετικά κοντινούς προορισμούς για να μη φας την άδειά σου στην οδήγηση!

Παρνασσός

Τζάκι, road trips μες στα έλατα, ζεστός καφές και ψητά κρέατα είναι το μόνο σίγουρο σε αυτήν την εξόρμηση. Η διαμονή σου μπορεί να γίνει είτε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, είτε στους Δελφούς, είτε σε κάποιο άλλο κοντινό χωριό. 

Ζήρεια

Το ελληνικό αλπικό τοπίο με ένα γραφικό χωριουδάκι ιδανικό για ξεκούραση, σκι και φυσικά καλό φαγητό. Η διαμονή γίνεται στα Τρίκαλα Κορίνθιας τα οποία προσφέρονται και για βόλτες. Φρόντισε να πας και στην παγωμένη λίμνη Δόξα που είναι εκεί κοντά.

Ελικώνας

Μπορεί να μην έχει χιονοδρομικό κέντρο, όμως αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Αθήνας. Ένα δάσος από έλατα και πολλά μικρά ορεινά χωριουδάκια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις σε μία εξόρμηση που έχει οδήγηση περίπου 2 ώρες από την Αθήνα.

Αγοριανή

Τι θα έλεγες για έναν ελληνικό καταρράκτη και ένα γραφικό χωριό; Εάν ήδη το φαντάζεσαι, τότε μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα πως σίγουρα η εμπειρία είναι ακόμα καλύτερη από κοντά. Τα τρεχούμενα νερά και η φιλοξενία του μέρους θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Καλάβρυτα

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Τα Καλάβρυτα κρύβουν ιστορικά μνημεία, ξεχωριστά αξιοθέατα και μέρη της διαδρομής του οδοντωτού. Τόλμησε να τα ανακαλύψεις όλα!

Όποιο μέρος και να διαλέξεις, να θυμάσαι δύο πράγματα, να σβήσεις τα λαμπάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν φύγεις και φυσικά να έχεις αλυσίδες στο πορτ μπαγκάζ, σε περίπτωση που σου χρειαστούν. Η ομάδα της Anytime σου εύχεται Καλές Γιορτές με ασφάλεια σε κάθε σου διαδρομή και φυσικά πολλές όμορφες και δυνατές εμπειρίες!😊