Το μέλλον των αυτοκινήτων είναι η ηλεκτροκίνηση και αυτό φαίνεται πως το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι διάσημοι. Η επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν είναι μόνο επένδυση σε μία νέα τεχνολογία, αλλά και πίστη σε έναν καθαρότερο πλανήτη κι ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Δες ποιοι διάσημοι μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις με όσους επιλέγουν να βάλουν την ηλεκτροκίνηση στη ζωή τους:

Πρίγκιπας Κάρολος

Πρόκειται για ένα SUV της εταιρείας Jaguar το μοντέλο I-PACE, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018 και αγοράστηκε από τον Πρίγκιπα Κάρολο. Βέβαια ο γιος του, πρίγκιπας Χάρρι και η γνωστή ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, φαίνεται πως ήταν αυτοί που έβαλαν τις σκέψεις στον Κάρολο για την ηλεκτροκίνηση, καθώς στο γάμο τους κατέφτασαν με μία Jaguar E-Type, ένα άλλο ηλεκτρικό όχημα.

 

Will.I.Am

Ο ιδιοφυέστατος τραγουδιστής των Black Eyed Peas και μουσικός παραγωγός Will.I.Am είναι γνωστός για την αγάπη του προς τα τεχνολογικά επιτεύγματα. Δε θα μπορούσε λοιπόν να μείνει εκτός της ηλεκτροκίνησης έχοντας επιλέξει το υπερεξελιγμένο Tesla Model S το οποίο και λατρεύει.

Robert Downey Jr.

Το «κακό παιδί» του Hollywood παίζοντας τον Tony Stark στις ταινίες «Iron Man» είδαμε πολύ συχνά να οδηγεί φουτουριστικά supercars της Audi. Φαίνεται πως η ηλεκτροκίνηση ήταν κάτι που υιοθέτησε και στην κανονική του ζωή. Ο Robert Downey Jr. κατέχει ένα από τα λίγα Audi E-Tron GT, ένα από τα πιο γρήγορα, ακριβά και οικολογικότερα αυτοκίνητα.

ηλεκτροκίνηση

 

Brand Pitt

ηλεκτροκίνηση

Ο γνωστός ηθοποιός Brand Pitt είναι ένας από τους πιο ευαισθητοποιημένους αστέρες του κινηματογράφου σε πολλά κοινωνικά και οικολογικά ζητήματα. Ξεκίνησε να αλλάζει τις μετακινήσεις του με το υβριδικό Toyota Prius και σήμερα έχει επιλέξει να βάλει στο 100% την ηλεκτροκίνηση στη ζωή του με ένα Tesla Model S.

ηλεκτροκίνηση

Cameron Diaz

ηλεκτροκίνηση

Η ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και συγγραφέας, είναι και αυτή fan της ηλεκτροκίνησης. Γνωστή εδώ και χρόνια για τις περιβαλλοντικές ακτιβιστικές δράσεις της και για την ευαισθητοποίησή της σε θέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, έχει κάνει πιο πράσινες τις μετακινήσεις της. Είναι ιδιοκτήτρια ενός Tesla Model S, ενώ στο παρελθόν οδηγούσε και αυτή Toyota Prius.

ηλεκτροκίνηση

Η «νέα εποχή» φέρνει νέες προκλήσεις και σκοπός βέβαια είναι η ηλεκτροκίνηση να μην είναι μόνο για τους διάσημους, αλλά για όλους μας, αφού όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να σκέφτονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Για αυτό η Anytime είναι πάντα δίπλα σου και σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσεις το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σου, επιλέγοντας όσες καλύψεις επιθυμείς!