Νέα μοντέλα αυτοκινήτων με συμβατικούς, υβριδικούς, αλλά και ηλεκτροκίνητους κινητήρες φέρνει το 2021. Είσαι έτοιμος να ρίξεις μία κλεφτή ματιά στο μέλλον;

Είτε σχεδιάζεις να αγοράσεις ένα νέο όχημα, είτε σου αρέσει απλώς να “χαζεύεις” νέα μοντέλα αυτοκινήτων, φαίνεται πως το 2021 είναι η χρονιά σου, μιας και οι εταιρείες ετοιμάζουν πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα αυτοκινήτων με τα ηλεκτροκίνητα να έχουν την τιμητική τους.

Εδώ θα σου παρουσιάσουμε μερικά νέα μοντέλα αυτοκινήτων που σίγουρα αξίζει να προσέξεις:

Fiat 500 electric

Το κλασικό 500αράκι της Fiat αναβαθμίζεται. Το νέο μοντέλο αυτοκινήτου της Fiat θα είναι διαθέσιμο μέσα στην Άνοιξη του 2021 με τιμή περίπου τα 29.000€. Θα προσφέρει αυτονομία 320 χιλιομέτρων, θα επαναφορτίζεται μέσα σε 35 λεπτά και θα έχει τον ίδιο κομψό σχεδιασμό στο εσωτερικό του. Επιπλέον ετοιμάζεται έκδοσή του με αναδιπλούμενη οροφή.

Citroen e-C4

Το αμφιλεγόμενο C4 Cactus που είχε επιτυχία, θα αντικατασταθεί από το νέο μοντέλο αυτοκινήτου e-C4 που δανείζεται χαρακτηριστικά coupé, όμως είναι SUV. Η αρχική τιμή του θα ξεκινάει από 24.000€ και θα είναι εξοπλισμένο με νέας γενιάς ηλεκτροκινητήρα. Η αυτονομία του είναι περίπου 320 χιλιόμετρα και ο χρόνος φόρτισής του θα είναι από 8-10 ώρες ανάλογα τον φορτιστή. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο πιθανότητα.

Nissan Qashqai

Κοντά στα τέλη του 2021 έρχεται το νέο μοντέλο ενός αυτοκινήτου που έχει αγαπηθεί αρκετά στην Ελλάδα. Η ανανεωμένη έκδοση του Nissan Qashqai δε θα περιλαμβάνει ηλεκτρισμό, όμως θα είναι υβριδικό ή με πετρέλαιο. Η τιμή του θα είναι κοντά στα 22.000€.

Skoda Fabia

Τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων Skoda Fabia που θα δούμε μέσα στο 2021 είναι η αναβάθμιση του supermini της εταιρείας. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και νέα μηχανική σχεδίαση, η 4η γενιά θα εστιάζει στην άνετη οδήγηση, την ψυχαγωγία και την πληροφόρηση του οδηγού. Θα ξεκινάει από 14.000€.

Opel Mokka

Το νέο Opel Mokka έρχεται στις αρχές του 2021, έτοιμο να κλέψει την παράσταση. Καταφέρνει και συνδυάζει άψογα τη σπορ εμφάνιση, τη λιτή σχεδίαση με ένα εντυπωσιακό εσωτερικό και κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα αυτοκίνητο με στυλ που κλέβει τις εντυπώσεις και χαρίζει μία αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Η τιμή του θα ξεκινάει από 18.000€.

Ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου, ένα μεταχειρισμένο όχημα ή αυτό που ήδη έχεις και δε σκοπεύεις άμεσα να το αντικαταστήσεις έχουν ένα κοινό… την ανάγκη προστασίας.

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime χαρίζεις στο όχημά σου την προστασία που του αξίζει. Επιλέγεις όχι μόνο τις καλύψεις που χρειάζεσαι στην καλύτερη τιμή, αλλά και μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το όχημά σου. Απολαμβάνεις οικονομικότερο service με έκπτωση στα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σου, πιο οικονομικό parking και πολλά ακόμα προνόμια και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου.